I přesto že první válku nedělám když jsem v březnu dostal tohle éro k narozeninám od kamarádů řekl jsem si že ho poskládám. Dohromady to šlo pěkně, jen mne torochu řekvapil tvrdší plastik. K barvení jsem nepotřeboval moc barvy zato hodně maskolu a maskovací pásky. Obtisky jsou skvělé co se týče přilnavosti ale soutisk je trochu mimo to je naštěstí vidět pouze na označení výrobce na vrtuli, problém nastal s pruhem na trup který je příliš krátký a celkově by pasoval spíš na užší část trupu těsně před VOP pilot: Leutnant Paul Baumer, Jasta 2 "Boelcke"
Modelaření je úžasná věc. Tři měsíce se tím rozčiluješ, týden se tím kocháš a pak na to sto let sedá prach...a je to dobré téma pro psychiatrické traktáty!
Povedl se ti Směr přebalováním Eduardích dvaasedmdesátek udělal super tah (např.Fokker E.III,Albatros) ,ale myslím ,že nejlepší Eduardí dvaasedmu nepřebalí (La-7)
Je ze stavebnice, natřel jsem ji trochu hustší barvou ta udělala šmouhy které jsem zvýraznil tmavším odstínem, což šlo snadno protože vystupovyla jemně nad povrch, no a struktura dřeva byla na světě....