Fotky a komentář ze stavby, která byla spíše sklamáním najdete zde: viewtopic.php?f=57&t=33571
Díky trablům uvedených v odkaze výše jsem model stavěl místo týdne měsíc. Nicméně tady je výsledek:
David Koktavý píše:Fotky a komentář ze stavby, která byla spíše sklamáním najdete zde: viewtopic.php?f=57&t=33571
Díky trablům uvedených v odkaze výše jsem model stavěl místo týdne měsíc. Nicméně tady je výsledek:
Ondřej Zada píše:Kokarda od AZ modelu je vlevo, a ta vpravo je správně...
David Koktavý píše:Jsem rád, že se model líbí...Ondřej Zada píše:Kokarda od AZ modelu je vlevo, a ta vpravo je správně...
Tak toho jsem si opravdu nevšiml. Bohužel s podobnými chybami (a mnohem horšími) se u stavebnic obecně setkávám docela často. Někdy si kvůli tomu model i nekoupím, někdy postačí korekce, nebo pomůže některý výrobce dekálů eventuelně vlastní výroba. Ono vlastně i tenhle model jsem začal stavět jako náhradu za VL Myrsky od MPM, kvůli jeho špatným dekálům. Respektive dekály by byly snad OK, ale část čísla, která má býti zeleně je tak tmavá (černozelená), že je pro mně nepoužitelná. Holt Myrsky bude až vyřeším tenhle problém a to jsem se na něj těšil, když jsem jej koupil...
Milan Holzapfel píše:Moc roztomilý letadýlko. Měl jsem tu čest vidět in natura. Vůbec není vidět jak ses s tím pral a tak to má být.![]()
![]()
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků