Z dálky good, ve vitrínce good, a hádám štětcováno - na to dost good.
Ten mesoun je daleko těžší volba než Tvoje první D 520 (kráska štětcovaná - utkvěla mi v paměti). Co je při velikém zvětšení na fotkách vidět na první pohled jsou a) barevné flíčky na trupu - ty bych roztupoval např. molitanem z hodně hodně bokem vytřenou barvou - měl jsem doma pár prý povedených příkladů, které sestra poslala do věčných lovišť, komplet - ale vím, že to de - jenom nemám důkaz, b) ten přechod kamuflážních polí nahoře na trupu je hádám dělaný pomocí maskovací pásky - po jejím odlepení je patrný přechod, to se taky dá řešit už technikama při štetcování, aby se barva nedostávala tolik k pásce, dá se to upravit i po jejím odstranění. Live to určitě tolik patrné není. Tyhle přechody mi dělaly jak akryly Agama, tak skoro všechny syntetiky, potlačil sem je až akrylama Vallejo. Holt zoom je svině , ten Tě napráskal.
Celkově se mi mesoun líbí. Vedle hurikána a dewoitiny mu to bude slušet.
Dík za ohlas. Chtěl jsem poprvé vyzkoušet takhle upravit fotky, ale trochu mě to opravdu vypeklo. Sám jsem byl mírně zděšen. Vytáhlo to ty nedostatky neskutečně. V reálu to tak strašné není. Vím, že by se s tímto modelem dalo ještě z hlediska kvality hodně udělat, ale asi bych nad tím strávil věčnost. Stodevítku jsem měl už delší čas slepenou a čekala jen na svrchní kabát. Jen s kamufláží jsem se hrál dobře měsíc a půl. Což mě příjde na tak malý model hodně. Jinak se to staví docela dobře. Jen je potřeba dát pozor na lícovaní přechodu trup-křídlo a v zadní části trupu. Stavebnice je totiž tak trochu klik klak systém. Slabě vybavený interiér zatím přecházím.
Díky za odpověď, taky sem si chtěl nějaký Hobbyboss postavit. Pár sem jich viděl hotových, a některé vypadaly moc hezky, u jiných zase na první pohled neodpovídaly skutečnosti některé díly. Nicméně tento Emil mě zaujal. Spartánskou kabinku bych vůbec neřešil, ve vitrýnce to nikdo nestuduje. U messerschmittů je pro mě spíš důležitý třeba vrtulový kužel nebo kola (pokud nezmiňuju celkovou tvarovou přesnost). Hergot, že bych založil samostatné téma Hobbyboss? - Tedy, co on ANO a co NIKOLI... Bůhví kdo všechno by se přiznal, že do těchto "skoroklikklaků" šel - já se netajím tím, že mě to taky láká, když vidím, že vypadají dobře.
Hobby Boss bych nezatracoval. Myslím, že třeba taková 15ctka Mig se dá dotáhnout do pěkného modelu. Jinak jsem inspektore potěšen Tvými pravidelnými příspěvky. S hezkým počasím to vypadá na modelářský utlum. Sám nevím, kdy se mě podaří dát zase něco dohromady. Vím, že máš taky spoustu jiných aktivit. Chtěl jsem se jen zeptat, kde lze spatřit něco z Tvé modelářské tvorby. Přiznám se, že bych se nechal docela rád inspirovat.