Tak po takmer trojročnej prestávke bol tento Texan pre mňa pritvrdý oriešok. To zídenie farby mi vôbec nevyšlo podľa predstáv a kopec ďaľších vecí tiež nie. A na záver som to dorazil polomatným lakom Humbrol, tak neviem či to mám ešte zmatniť, alebo nie.
Moc pěkný je to takovej zajímavej odpočinek od těch rour ,které tu jsou a zajímavá předloha i když legendární ,jako fanda Izraele jsem potěšen.Opravdu pěkný.
Ďakujem. Sklá som nelakoval, mal som ich vymaskované páskou. Tie biele bodky na kabínke sú z vnútornej strany. Aj keď som trup po zlepení a brúsení prefukoval, zostali tam kúsky nadrobeného plastiku a tie sa potom pri leštení kabínky na ňu prisali. Ale keby sa mi podarilo vyrobiť antistatickú elektrinu...
Naposledy upravil DemolatorTom dne 27 bře 2009, 17:28, celkově upraveno 1
je to pekne ale toto lietadlo sa mi nikdy nepacilo... .inak si si isty ze Zidia mali znaky na pravom kridle??
Anton Holiencin, 17 rokov,modelujem cca 3 roky:-)
Uspieť môžeme iba v prípade, že si nájdeme v živote, vo vojne alebo v čokoľvek inom jediný, prvoradý cieľ a všetky ostatné rozhodnutia tomuto cieľu podriadime.(Dwight D. Eisenhower)
MR.MODELAAR píše:je to pekne ale toto lietadlo sa mi nikdy nepacilo... .inak si si isty ze Zidia mali znaky na pravom kridle??
No pokiaľ nie je tento na fotke výnimka, tak by to malo byť pravidlo. Teda aspoň dúfam. Týmto zároveň ďakujem členom záujmovej skupiny IDF/IAF za poskytnutie fotografií a bokorysov.
okej len ma to tak napadlo lebo amici mali znaky na lavom kridle a je to amicke lietadlo.
Anton Holiencin, 17 rokov,modelujem cca 3 roky:-)
Uspieť môžeme iba v prípade, že si nájdeme v živote, vo vojne alebo v čokoľvek inom jediný, prvoradý cieľ a všetky ostatné rozhodnutia tomuto cieľu podriadime.(Dwight D. Eisenhower)