Podvozkové šachty jsou asi také oranžové. Pokud je fotkách vidět , že jsou oranžový podvozkové nohy a disky kol , tak usuzuji , že to dělali metodou - díra nedíra furt se natírá. Důkaz pro to nemám, nenašel jsem fotku do šachet.
Vojta Novák, KPM ZNOJMO Hotovo: Silbervogel (Takom 1/72) Shelf of shame: 20+ Běžte radeji lepit... Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Děkuji za kladné reakce. Je tam pár chybiček ( nezaslepené díry pro vypadávání nábojnic , chybějící čísla na krytech podvozku). Oranžová je přímo origo Gunze , pouze trochu zesvětlená. Nechtěl jsem stavět klasiku v námořním zbarvení. Těch je poslední dobou nějak moc. Docela to z vitrínky svítí . Námořníka si dám někdy jindy. Zatím mne furt drží japonci, takže další kousek už bude zase s červenými kruhy. Pak zase Amík a tak pořád dokola. Mám i Brita.
Moc pěkné Radku. Ten modrý ocas oranžovému Hellcatu sluší. Ale naše japonská klika poslední dobou nějak ztrácí dech. Už by jen chybělo, aby Vlado začal malovat něco s hvězdami a pruhy...