http://forum.valka.cz/viewtopic.php/tit ... er/t/49761
Jaroslav 'Tango' Hátle
účetní mafie SPL Liberec
účetní mafie SPL Liberec
Martin Černý 'Černoch' píše:Koukááááám že tady se nám to rozjíždí![]()
![]()
Jinak nejsem proti skupinovce F-5, možná bych pohnul s Monogramem F-5E a dneska ve Stodu jsem sehnal tu čínskou kopii Mini Hobby Models F-5e Italeri v negativu. Pánové kdo říkal že je to dobrý???![]()
![]()
jo je to ucházející, rytí vypadá solidně, až na to že tak 70% je ho uplně nahovno.![]()
![]()
![]()
Martin Černý 'Černoch' píše:Tango brzdi, nejdřív to co jsme si domluvili a pokud z toho nezcvoknem tak pak dáme F-5. s OV-10 jsi taky sliboval jako vlk a prd z toho.
Kalousek Petr píše:Mně se velice líbí , jak je to postaveno![]()
- čistá práce
. Problémy s decaly mohou zaskočit každého bez vyjímky
.
Martin Černý 'Černoch' píše:Kalousek Petr píše:Mně se velice líbí , jak je to postaveno![]()
- čistá práce
. Problémy s decaly mohou zaskočit každého bez vyjímky
.
Díky moc. Dokud jsem nazačal aplikovat dekály, byl jsem vysmátej, pak mě ale zmrznul usměv a začal tušit pěkný průs..švih.Snad to bude pro poučení pro příště.
To Tango, tak mlč a konej !
To Disember, to je logika, koupit si italku a tu přerejpatProč myslíš že jsem koupil ten MHM? Kvůli informaci že je to v negativu rytá Italka abych to nemusel přerývat, akorát někdo zapoměl dodat že je model rytej podle fantasmagorie nástrojáře. Ale to je samozřejmě uplně nepodstatný, hlavně že je v negativu.
![]()
To je logika co?
![]()
VojtaH píše:
Kdo tady psal, že Revell A Italka je z forem Esci? A ty byly přece v negativu..?
Martin Černý 'Černoch' píše: To Disember, to je logika, koupit si italku a tu přerejpatProč myslíš že jsem koupil ten MHM? Kvůli informaci že je to v negativu rytá Italka abych to nemusel přerývat, akorát někdo zapoměl dodat že je model rytej podle fantasmagorie nástrojáře. Ale to je samozřejmě uplně nepodstatný, hlavně že je v negativu.
![]()
To je logika co?
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků