Už dlouho jsem chtěl zkusit stavbu 24 hod. Nicméně vzhledem k mé šikovnosti a rychlosti s jakou pracuji to nějak nejde . Tak mne napadlo zkusit alespoň víkendovku. První stavba B.A.E. Hawk od Italerky ztroskotala na tmelení . Tak jsem rozdělal P-40 od Academy. Stavba trvala jeden večer + dva dny (tzn víkend, ale přesně o víkendu jsem to nedělal ) a moc jsem se s tím nepáral. Jediné co jsem upravoval bylo rámování zadního prosklení. Moc vystupuje z povrchu, tak jsem jej zbrušoval. Jinak kamufláž je také z krabičky, jen nosearty mají být z obou stran. Takže díky kolegovi za poskytnutí druhého...
Davide moc hezký - takový čistý. Obdivuju, že to někdo dokáže za tak krátkou dobu postavit. Já bych se "sral" jen s nástřikem kamufláže dva dny. A to nemluvím o začišťování a leštění které k smrti nenávidím (většinou si nějakým škrtancem přidělám práci). Doneseš ho 12.1. do klubu? Prohlídl bych si i spodek .
Aha, no tedˇ jsem na vážkách jak ten panel byl. Mrknu do podkladů, ale většinou to právě dělám v barvě celého kokpitu. Jinak ta zelená je mix a je fakt, že mi vyšla taková hodně řvavá...