Díky kluci, ani jsem nečekal že se bude tahle rychlokrabka líbit. Viperů, Eaglů a podobných provařenin je všude plno, tohle je fakt příjemná změna i pro mě .
Já vím aby měl Ivan radost Nemám teď tu správnou inspiraci, všechno co mám rozdělaný ve čtvrtce jsou více méně složitější stavby . Ale neboj, už mám doma plechy na Kawasaki T-4 to je ideální kandidát na zimní večery.
1/72. Nic větčejší, nic meňčejší "Ani to, Horste, nic není. Řeknu ti, že už se těším na krájení hřebíků. Připravil jsem si tady hřebíky, protože jeden, dva, to umí uříznout každý. Ale já uříznu tři! Dámy a pánové, krájím hřebíky, protože mám chuť a náladu. Řeknu vám, krájet hřebíky, to mě pokaždé baví!" - Pepi Rezler . [ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
Ty ještě nemám koupené a pak bych asi dostal strašně vynadáno od Honzíka z Liberce že dělám samý odznaky. Pokud je seženu v Blavě za rozumnou cenu tak se stěhujou oba dva ke mě a přes vánoce snad budou i postavený. I když z Leopardem je problém, našel jsem fotky na šachty, kokpit atd, takže to asi úplná krabička nebude. Pak ještě zbude do čtyřky ten cvičnej potvorák K-8.
Já myslel, že už je máš. Jestli ne, tak čtvrtkový Leopard i Finback 1/48 od AA stojí u Horneta asi 160Kč, ale možná to bude hnuj. Pro mě je to hnuj už měřítkem a je smutný, že 1/72 stojí přes 2x víc. Holt Trumpeter. Ale z asijských mašin bych tu nejradši se všech viděl AIDC F-CK-1 ( I.D.F. Ching-kuo). To by možná potěšilo i všechny milovníky F-16 a F-18 a navíc není z té "zlé" strany. Jenže kde ho sehnat za slušné peníze.... Myslím úpadkový, čtvrtky od Kitechu se občas vidí. Stejný případ je cvičný AT-3, ať je oponent ke cvičnýmu potvoráku od Vlada. Ale F-CK-1 je fakt kráska.
1/72. Nic větčejší, nic meňčejší "Ani to, Horste, nic není. Řeknu ti, že už se těším na krájení hřebíků. Připravil jsem si tady hřebíky, protože jeden, dva, to umí uříznout každý. Ale já uříznu tři! Dámy a pánové, krájím hřebíky, protože mám chuť a náladu. Řeknu vám, krájet hřebíky, to mě pokaždé baví!" - Pepi Rezler . [ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
O firmě AA mě nemluv, měl jsem kdysi postavit pro kámoše jejich Mig-19, ještě se válí asi někde za skříní. To nešlo pomalu slepit ani vteřiňákem, a tvarově je to taky šit. Já se budu držet těch dvaasedmin.