Stavba byla v pohodě, je to čistá krabička. Když pominu problémy s barvou u kterých zřejmě vím v čem byla chyba, tak je tady kapitola sama pro sebe a tou jsou dekály...bože, práce na nich mi trvala bez mála 2 hodiny a výsledek je šílenej. Už u Warhawku od Academky jsem si všiml, že obrisky nejsou zrovna košér, hlavně co se týče tvarů. V tomhle případě tomu bylo taky tak, ale halvně bylo daleko víc velkých obtisků a s těma jsem se prostě nedokázal poprat. Připadne mi, že naprosto neodpovídají tvarům stavebnice...co se týče krytu motoru a invazních pruhů, tak vím, že zespod je mám oddělené, ale je to tak jenom proto, že jinak by byly rozdělené navrchu...no, závěr je ten, že si pořídím vodičky na obtisky, protože tohle nehodlám opakovat...Jinak mám dotaz, jak řešíte obtisky, které na letadlu mají kopírovat určitý povrch? Např. u T-bolta je to hvězda na trupu, mně se bohužel roztrhla...
Taky jsem se pokoušel o zvýraznění paneláže vodovkami a začouzení grafitem, ale to mi nechytlo vůbec, zřejmě kvůli laku, nevím...
Stavba viz. http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=57&t=27076
Naposledy upravil Dejw dne 05 lis 2008, 17:48, celkově upraveno 1