Tak přidávám do galerie jeden ze svých kousků. Předesílám, že to nejspíš není nic moc. Model jsem postavil pouze z krabičky a pak jsem ho klasicky začátečnicky naštětečkoval. Teprve se seznamuji s různými technikami a fígly. Rád přivítám vaše rady.
Přílohy
Naposledy upravil Mav86 dne 23 říj 2008, 19:02, celkově upraveno 1
Zdravím do Rosic! Předně by to chtělo zapracovat na čistotě a geometrii stavby. Nazačištěný spoj na hřbetu i spodku trupu a krytu motoru bije do očí i na těch špatných fotkách (mobil?). Nerovná linie otevřených klapek a vrtule z horního pohledu nějak šmatle. Namalovat rovnou linku je těžké, ale o to víc je nedokonalost u žluté náběžky vidět. Zkus koupit Tamiya maskovací pásku namalovat to s její pomocí. Nebo malovat minimálně s lokty položenými na stůl (pevná opora). Něvěřil bys co tahle hloupost dokáže. Procházej si tohle fórum (mě to ze začátku trvalo asi 3 měsíce než jsem prošel to základní co mě zajímalo a než jsem se přihlásil ) určitě najdeš mnoho rad a inspiraci a další model bude jen lepší.
Naposledy upravil Milan Holzapfel dne 21 říj 2008, 18:10, celkově upraveno 1
Děkuju za rady, každopádně se budu snaži ti zlepšit. Baví mě to a možná někdy za dvěstě let postavím takový modely jako jsouv galerii Mám ještě pár modelů, ale teď se stydím je sem dát. No uvidíme, co ještě stvořím. Teď jsem dodělal whirlwinda od Bílka a MiG - 21 od Mastercraftu. Chystám se na Bf - 110 od Fujimi a jubilejní Catalinu od Revellu, tak uvidíme. Zatím ahoj.
Vyfoť toho Whirlwinda, na jedné fotce je trochu vidět, docela by mne zajímalo jek ta stavebnice vypadá poskládaná, Díky Fulmar je pěkný éro taky ho mám ve sbírce, no ty postupy ...casem se všecko naučíš a garantuju že to bude dřív než za 200 let, držím palce.... důležitý je modelařit modelařit modelařit........