tak dávám pár fotek do galerie focených za denního světla.Model je stará hawa(pozitivní)...přeryto,plechy od eduardů na interier a pár dodělávek vlastních
Šedivák píše:tak dávám pár fotek do galerie focených za denního světla.Model je stará hawa(pozitivní)...přeryto,plechy od eduardů na interier a pár dodělávek vlastních
takýto mlyn aj s krížmi je velmi peknučký
Keby toto viděl súdruh minister Čepička, boli by sme všeci v rici!
Vojta Novák, KPM ZNOJMO Hotovo: Silbervogel (Takom 1/72) Shelf of shame: 20+ Běžte radeji lepit... Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
..děkuji všem za odezvu a slova chvály i kritiku ..ano ten překryt je opravdu jiný..dělal jsem ho sám a zbytek je dílo hasegawy... ten rozdíl je opravdu propastný Jirko ..na Minimaxu nebude určitě(ani nikde jinde)..nějak nesplňuje moje kriteria kvality pro veřejnou prezentaci
Když někdo umí je to brnkačka! Moc pěkný Mezek! Zdá se, že máš vysoké nároky na živou prezentaci Já osobně bych se s tím klidně chlubil. S tím překrytem se netrap! Na to, že jsi ho vyráběl z plechu je to paráda. Já bych to nesved. Už se začínám těšit na toho Eduardího. Tohle je taková pěkná inspirace.