Asi ty tmavý fotky byly lepčí, ale to oškrabání se mi ani trochu nelíbí. Naopak kořen křídla vypadá dobře s těma různejma odstínama zelený, ale ta stříbrná je provedená divně... Mrknu na to na vlastní voči, přeci jen fotky dycky zkreslujou...
Omlouvat se nemusíš, když se mi něco nelíbí také to řeknu na tvrdo. Gekko je strašně nefotogenický éro. Včerejší fotky jsou tmavé , dnešní přesvětlené. Udělej si takový střed a máš skutečnost. Bude až na Eday , Plzeň jedu na chvilku na kukačku a zase honem nazpátek makat.
Nafocený to máš náhodou suprově. Na těch odřeninách si mohl klidně přitvrdit, podle fotek některých Gekka byli dost vodrbaný, ale to se musí podle fotek, vymejšlet to fakt jde blbě. Dneska jsem koukal na fotky z letišt v Japonsku z 45 focený těsně po válce a tam maj dokonce na sobě některý Gekka i dva odstíny barev zvrchu, fakt jsem čuměl.
Radku naopak,ja by som povedal,ze Gekko bola elegantna masina!!! Takze, to co ma smrnc je i fotogenicke!"Videl si peknu modelku, aby bola nefotogenicka"?...A co sa tyka samotneho modelu,musim povedat na adresu niektorych,ze ten Tvoj Irving je najlepsie spracovany,s tych,ktore som mal moznost vidiet doteraz ako model- ci tu na Modelforu resp. na Hyper scale...!I to "olietanie" je tak akurat.Gekka mali pomerne kvalitny nater oproti napr. armadnym strojom!Radku jedinu "chybicku krasy"vidim na tom modeli v tom,ze jeden list u vrtuli mal smerovat kolmo k zemi,o to by to Gekko bolo fotogenickejsie!!! Ahoj,Vlado.
Já ti nevím, zelená je moc zelená, stříbrná moc stříbrná, to křídlo je takové křídlové, ostatně co chceš slyšet ??? Fakt je dost nechutn(ééééééééé)ěěěěěěě pěkné.
A vezmi to na Plzeň, nebo se bojíš světla , které v podzemním Eday nebude ?
máš ho krásný... (i když Japonce moc nemusím-ale to nový Zero od Tamky mě láme... )
Vojta Novák, KPM ZNOJMO Hotovo: Silbervogel (Takom 1/72) Shelf of shame: 20+ Běžte radeji lepit... Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Odvolávám co jsem odvolal a beru zpět řeči o vrtulích. Na těch nových fotkách už je olétání vrtulí jasně vidět. Takže k modelu můžu opravdu říct jen . Těším se, že ho uvidím na E-Day.
Naposledy upravil Surefootson dne 27 srp 2008, 14:18, celkově upraveno 1