Model jsem stavěl asi před dvěma roky.Trošku něco jiného, než jen amíci, angláni a rusáci. Je pěkný, ale vůbec neodpovídal skutečnosti - jihoafrickým strojům. Byla nutná taková malá konverze - nová příď, jeřáb, světlomet, závěsníky, antény, čidla, kryty podvozku.... .Vše děláno podle fotek z internetu, tehdy dostupných SAAF mašin. No a na závěr dekály by měly být low-wis, ale ve stavebnici a ani nikde nebyly k sehnání, tak jsem použil původní /jedná se o "hvězdy"/. Je možné, že původně létaly Agusty i s tímto provedením. No a kulometná pouzdra... jsou ze stavebnice ale zdají se mi trochu větší než v reálu. Ale mám rád podvěšený mašiny, tak alespoň něco.
A o tom to je, pořád samé mezky a spitfajry a F-16 a Migy a.... . a o těchto modelech se jen někdo okrajově zmíní, jak je to dobrá stavebnice a tím to končí. Já vím, můj model nemá skoro žádnou patinu, ale líbí se mi,a stavbu jsem bral jednak jako relax a jednak i jako výzvu, že z toho udělám něco, co se bude alespoň přibližně podobat reálu. A bavilo mě to. Jak jsem napsal , "vo tom to je " , udělat si radost !!!!