Tak som sa po dlhšiom čase dokopal k nejakému hotovému modelu. Ajkeď hotový ešte ani nie je, už som zlenivel a dotiahnem to do konca až niekedy po ModelBrne. Zámerne som nefotil zospodu, tam ešte chcem robiť nejaký ten shading, takisto ešte budem pracovať na podvozku a ani disky na kolesá som nedal. Celé je to také nedokončené ale čo už. Išlo mi len o nejaké odreagovanie, aby som nevyšiel z cviku, čo viac by som chcel od poľského Mastercrafta. Model akurát dobrý na zadnú pozíciu vo vitrínke, aby sa povedalo že nejakého poláčka mám.
Čo sa týka stavby, tak zvláštnosťou je prerytá paneláž avšak aj to len tak z cviku, a nejaké podomácky vyrobené doplnky vo vnútri. Na fotkách je ajtak prd vidno. A je to všetko štetcované.
Kamufláž nie je hodnoverne doložená, istým spôsobom som si ju "domyslel". Videl som takýto stroj s číslom 10 a sériovkou 72.54 tak som svoj urobil ako 8 s sériou 72.52. Snáď sa je to pravda, a keď nie tak mi to žily netrhá, je to model len tak na pobavenie. Dúfam že som to ošúchanie do striebornej neprehnal.