díky všem za ocenění,..je to milý. Černochu beru ..... máš recht i když jsem to udělal záměrně. Na tý fotce harryho ze spodu co si postnul do tématu jsou křídla docela čistý, oproti trupu ... řikal sem si ...hlavně ten trup. Příště se polepčím:-))
p.s. vzhledem k tomu že kokpit byl resin a nepoužil jsem kanonovej podvěs zbylo mi docela dost užitečných plechů a taky dekály. Kdo se přihlásí první SZ dostane brzy balíček kterej mu kupodivu nebouchne v ruce. Ba naopak.....
Jasan na tý fotce jsou sice křídla relativně čistý, ale bez patiny to taky uplně není. Nadruhou stranu na křídla zespodu nebude vidět ,tím se můžeš utěšovat . Jak jsem napsal , moc pěkná práce jako celek.
Spomienka na slávne 20. storočie: Striedavo sme kľučkovali medzi padajúcimi bombami a padajúcimi hovnami,..... A všade samé čisté zásahy! „Nesouhlasím s tím, co říkáš, ale do poslední kapky krve budu bránit tvé právo to říci.“ — Voltaire
Přidávám se.Mě se to líbí,krásně rozbitej povrch,to ocenuju.Samozřejmně čistotu stavby.To tmavý pozadí neřeším jenom to v něm tak nějak barevně splývá.Gratuluju!
Esli,si ten fotbal nevybojuješ,tak seš mrtvej Homolka!! KPM Pardubice