Po asi 15 letech sem se vrátil ke svému koníčku a takhle to po několika pokusech dopadlo. Zjistil sem že existuje spousta nových věcí (lepty, reziny, drydrush, atd) a tak se pořád učím
Mě se to líbí, sice bych asi nedělal tak očazený místa za kulomety a hlavně za těma dírama co padaly prázdný nábojnice, ale jinak se mi to opravdu líbí.
Díky. Já vím, že je top moc zašpiněný ale ještě nejsem s pistolí moc kamarád. Musim ještě trochu potrénovat tahle šmouhy. Ale když už sem to tam fouknul tak sem nechtěl riskovat odstraňování abych nenapáchal víc škody než užitku.
Ne nebylo uplně první. Nejdřív sem si musel zkusit na co sou všechny ty doplňky co dřív nebyly. Postavil nebo spíš pomatlal sem Mustanga, Hurricana a Me 262 v dvaasedmdesátině abych nedřív vyzkoušel nové technologie a hlavně pistolku. Tahle P-40 je v pořadí čtvrtá, ale je to moje první čtvrtka. Teď mám od meděle rozdělanýho Spita od ICM. Ukažu ho v Tématických stavbách.
Ta písková je Humbrolka H61. Měla by odpovídat barvě v návodu dle převodníku mám ten pocit. Středy panelů jsou ale zesvětlený takže odstín je malinko jinde ( navazoval jsem přátelství s pistolkou a musel sem vědět co umí a co zvládnu já). Nakonec nástřik dpadl docela dobře, teda až na ty šmouhy ale to už sem popisoval. No, žádný učený z nebe nespadl natož abych se narodil s pistolí v ruce