jelikož to je můj první model po 10 letech, a předtím sem je jenom stavěla, a byrvil štětci, nyní však mám kompresor a pistoly.... takže se musím všechno naučit znova

Naposledy upravil comandos dne 14 dub 2008, 15:37, celkově upraveno 2
Kutílek domácí píše:Všichni tady haníte, ale že v nadpisu je totální blbost a model je EMIL verze 3 to nikoho nenapadlo,jinak model se mi zdá moc lesklý a krupičkovatý.
comandos píše:když si to tak znova pročítám, tak většina radí zlepšit nástřik.... nevím v čem dělám chybu.... barvu ředím tak aby při stříkáni na modelu drzela, ale nebyla moc hustá. Na zkušebním modelu sem dělal různý ppokusy s naředěním, ale pokaždé sem dospěl i k verzi která byla spíš ředidlo s barvou, a model moc nekryla.
další věc, nevím jestli nemám moc velkej tlak z kompresoru..... mám něco mezi 0,25-1,25 ale v tom bych potřeboval poradit....
dík za rady....
Ještě víc bych ředil, protože je tam vidět trošku krupička a nestříkal bych tak silnou vrstvu barvy najednou (radši víc slabších) - místama jsou vidět louže. Hlavně ale nechat barvu pořadně vyschnout než budeš dál manipulovat s modelem (vyhneš se tomu bordelu nalepenému v barvě - asi největší problém). Mimochodem, co používáš za barvy? Pod obtisky je dobré dávat lesklý lak, zabraňuje stříbření, a používat už víše zmíněné vodičky.
Uživatelé procházející toto fórum: DUNDR1 a 10 návštevníků