po půl roce jsem konečně dodělal svůj prozatím největší a nejkomplikovanější projekt, takže nastal ten správný čas ukázat jej světu.

Původní myšlenka byla si „jen‘‘ postavit sůčko v české kamufláži z nádherného Eduardího přebalu, ale poté co jsem zhlédl videa na kanálu Plasmo, kde David Damek „osvětloval‘‘ Dakotu a křižník z hvězdných válek, tak jsem se rozhodl, že si něco podobného udělám taky a Su-25 se mi díky své velikosti jevil jako ideální adept. Zde jsem se ale poněkud přepočítal, protože mi osvětlování zabralo mnohem více času než bych čekal a navíc se do sůčka vešlo opravdu velmi natěsno.
Samotná stavebnice od Zvezdy je ovšem naprosto špičková a byl jsem velmi mile překvapen, kam se tento výrobce posunul, protože kit oplývá krásným povrchem a detaily, které jsou taktéž na velmi vysokém standardu. Zároveň lícování jednotlivých dílů bylo téměř parádní a 90% toho, co jsem musel tmelit jsem si způsobil sám díky nedodržení stavebního postupu podle návodu v rámci instalace LED osvětlení.
Pro zbarvení jsem si samozřejmě musel vybrat to nejšílenější a zároveň nejzajímavější ze všech a to Žraloka 1002. Tento marking mě naprosto nadchl svoji jedinečností a komplikovaností, která mě držela takříkajíc při životě během neskutečně dlouhého a složitého maskování, kdy jsem si všechny pole kamufláže vyřezal ručně z maskovací pásky Tamiya formátu A4, a věřte mi, že těchto archů padlo během stavby několik...

Na patině jsem se docela vyřádil, protože jsem chtěl dělat stroj z konce své kariéry, kdy kamufláž byla již pořádně opotřebovaná a barvy se všude možně loupaly.
I přes dlouhý boj mám z modelu neskutečnou radost, protože jsem si postavil něco, co jen tak někdo nemá a navíc jsem se naučil více pracovat s LED osvětlením, které k mému úžasu dokonce i funguje.