K tomuto krásnenu lietadlu mám spomienky, keď som ho ako jedenásťročný postavil zo starých Kovozávodov a bol to prvý plastikový model ktorý sa mi podarilo dokončiť. Natrel som ho takou jasnozelenou farbou, vhodnou skôr na auto. Bol to otrasný kit, pamätám sa ako nešiel kvôli sedačkám prilepiť prekryt kabíny, a bol som sklamaný že sa nedajú podvesiť ani rakety ani bomby, ale iba nádrže.
Kit od Eduardu je veľmi pekný. Páči sa mi ako je riešené prilepenie krídla a to že krytky na spodku trupu sa lepia dodatočne, vďaka tomu nie je potrebné plochy okolo spoja prácne prerývať a krytky pôsobia pekne plasticky.
Je tam ale pár vecí na ktoré si treba dať pozor. Rám ktorý oddeľuje priestor inštruktora od priestoru poslucháča sa mi podarilo dva krát odlomiť, tak som prilepil prekryt kabíny aby ho chránil. Keď som potom brúsil spoj na spodku trupu, prach sa dostal cez otvory dnu a nejako do kokpitu, a pokryl prekryt z vnútornej strany. Takže som ho musel trhať.
Farby sú Gunze C, strieborná je C8 a červená je C327, ktorá je viac vínová ako červená. Nakvapkal som do nej obrovské množstvo žltej aby som ju trochu zosvetlil.