Při prohlídce výlisků jsem zjistil, že pochází z dřívějšího programu AZmodels a jsou doplněny minileptíkem a 3D vytištěnými kompletním kokpitem, podvozkovými šachtami a boulemi nad kanóny. Návod byl solidně zpracovaný krok za krokem (i když úvod s historií pouze v angličtině), barevně vytištěné tři varianty zbarvení a tomu odpovídající dekály (nezlobil jsem, dostal jsem je dvojmo). Kvalita výlisků s jemným negativem nebyla špatná, jen vtoky šly do dosedacích ploch a na drobnějších dílech menší přesazení. Bez komplikací na sebe pasovaly díly křídla, trochu se musel doladit 3D-tisk podvozkových šachet a dodělat část konstrukce ve středu šachet. Poněkud pracnější s nutností menších úprav bylo po slepení polovin trupu usazení horní části – krytů zbraní, kde bylo nutné trochu roztáhnout trup, zafixovat vlepenou vložkou a dopasovávat kryt (možná jsem si to způsobil sám, ale stalo se).Obdobný problém byl s usazením vnitřní části trupu za sedačkou pod krytem kabiny. V kokpitu jsem dodělal zaměřovač. Ale všechno se zdařilo, na řadu přišly barvy (Humbrol) a štětečky.Dekály byly přiměřeně tenké a dobře sedaly. Chtěl jsem mašinu zařadit, ale podařilo se mi dohledat jen část - III/JG 2 Francie rok 1941,obtisky neobsahovaly seriové číslo, takže konkrétní jednotku a pilota jsem nenašel a ač jsem šmejdil po netu, dál jsem se nedostal.
Nabízím několik stolních fotografií "lízátkem" k posouzení výsledku mého snažení:
Dědek Franta

Neříkej že to nejde postavit, najde se někdo kdo to neví a postaví to!