po delší době jdu na MF s kůží na trh

Letadla nestavím, poslední asi před 25 lety, ale P-40 byla vždy srdcovka a chtěl jsem zkusit jak mi půjdou patinovací postupy na éru a jestli to vůbec budu schopný dotáhnout do konce. Mám tam dost chyb a už teď bych pár věcí udělal a hlavně namaloval jinak. V zásadě je to ale to nejlepší co jsem z té stavebnice byl schopný vysochat a jsem spokojený.
PS: Dopředu říkám, že případné připomínky k červenému kuželu beru, ale po přečtení několika diskuzí na to téma, nedostatku modrých důkazů a hlavně proto, že červená je mnohem víc sexy, jsem se rozhodl takto.
PPS: Pokud je tady kolega co mi model před lety prodával v Chrášťanech na hřišti, tak ještě jednou díky a tímto tedy potvrzuji, že jeho anabáze skončila

Díky
Pane wachmajstr, voni sou hlava!
Ve vitríně: Land Rover WMIK (Hobby Boss), M998 HMMWV (Tamiya), Unimog U1300 (Revell)
Na stole: Warrior MCV (Academy)
Na skříni: LMTV M-1078 (Trumpeter), SRV Jackal-1 (Accurate Armour), M-923 5-ton truck (Italeri)
www.facebook.com/skarikscalemodels
Ve vitríně: Land Rover WMIK (Hobby Boss), M998 HMMWV (Tamiya), Unimog U1300 (Revell)
Na stole: Warrior MCV (Academy)
Na skříni: LMTV M-1078 (Trumpeter), SRV Jackal-1 (Accurate Armour), M-923 5-ton truck (Italeri)
www.facebook.com/skarikscalemodels