Zdravím modeláři, jsem začínající amatér a nedávno jsem dokončil tohle súčko od směru v československé kamufláži. Tohle je moje třetí stavba a zcela jistě se na ní najdou chyby, kterých se snad přiště vyvaruji, až tenhle bitevník budu stavět znovu. Stavba byla celkem fajn a doufám, že se bude líbit. Fotil jsem mobilem takže kvalita fotek nic moc ale pořád lepší než drátem do oka
Začínající "modelář" zní lépe ,amatéři jsme všichni ,ale klobouk dolů ,k takovému výsledků jako ty ,jsem se dopracoval po hóódně letech a pořád nejsem ani v polovině jak bych si to představoval .Na třetí model je to úplně famózní ,jen tak dál
Díky za pochvalu a milé komentáře. Než jsem se do modelaření pustil, hodně dlouho (několik let )jsem chodil na zdejší forum, stejně tak sledoval různé modeláře na youtube a vstřebával informace a inspirace. Pak přišel den D a první stavebnice (spitfire Mk.II 1/32 od Revellu) na které jsem si poprvé vyzkoušel jaké to je strávit nad modelem desítky hodin. Výsledek byl pro mě docela uspokojivý až na trochu asi nereálné zašpinění spodku letadla. Druhá stavba byl tank T55-A 1/35 od Tamiya a spokojenost s výsledkem. Všechny tři stavby byly pro mě docela experimentální a doufám že další budou jen lepší a lepší. Ještě jednou díky
Jirko, doporučil bych ti postavit si nějaký jednodušší kit od Eduardu (třeba Hellcata ve čtvrtce - jsou ve výprodeji za směšné peníze) nebo od Tamiye. Věřím, že tě to nakopne ještě víc. Vím o čem mluvím, sám jsem se před 4 lety vracel ke kitům po 20 letech a trápil jsem se zcela zbytečně na Mig-17PF od Směru. Pak jsem postavil Spitfire Mk.I od Tamiye a toho Hellcata a bylo to pohoda....