Malé lietadlo z veľkej krabice, tak by sa dala charakterizovať slávna stodeviatka od Eduardu, model stíhačky ktorá kvôli zle riešenému podvozku zabíjala svojich pilotov. A Avia S-199 mala iný motor, ktorý robil vlastnosti stroja ešte horšími. Model od Eduardu je vynikajúci, všetko perfektne pasuje, za dva dni som mal zlepené. Detaily sú krásne, jediné čo bolo nad moje sily boli pozičné svetlá, tie sa mi nepodarilo nalepiť tak aby som s nimi bol spokojný. Tak som vybratia v krídle vytmelil sekuňďákom a svetlá som naznačil farbami. Keď som staval Spitfire, tak som písal že som bol prekvapený aké je to malé lietadlo. Stodeviatka je ešte menšia! Je to neuveriteľné aké je to malé lietadlo. Celý model je taký maličký, jemnučký, rozmýšľal som či dať wash, ale rozhodol som sa ho nedať, lebo si myslím že na tak malom modeli paneláž netreba zvýrazňovať. Pri stavbe som urobil aj chybu, keď som zabudol nalepiť pancier za hlavu pilota. Našťastie prekryt kabíny nedržal veľmi pevne, tak som ho na konci odlepil a všetko napravil. Československé znaky sú krásne, chcem mať v zbierke viac československých lietadiel. To je všetko, tu sú fotky.