Ešte raz ďakujem To Mrcel Matuška: keď som sa snažil rvať tie tenké výplety do tých mikroskopických očiek na leptoch, chvíľami som si hovoril, že som mal radšej stavať štvrťku
Krásný Gladiator, opravdu parádní kousek ze stáje RAF
Dokončeno 2025: (2) HAL Ajeet, TKS-D Don't touch a single thing. — "Mutt" Summers's comment from the cockpit of the K5054 after maiden flight, 5th March 1936. WALKAROUNDY!!!
Velká gratulace. Gladiátor je moje srdcovka, tak že každý pěkně postavený model je jen pohlazením na duši, což pro Tvůj model platí dvojnásob. Jak psali kolegové výše, musel jsme se několikrát vrátit zpět abych se ujistil, že je to dvaasedma a nikoliv čtvrtka. Opravdu tak detailně tem model na fotkách vypadá, což svědčí o dalším velkém pozitivu a tím je samotné focení, tady je to taky velká paráda. A teď jen spíš taková úvaha. Máš-li fotku, kde je zachycený takto demontovaný horní motorový kryt, budu rád, pokud ji postneš. Páč dle mého (ale jedná se o čistě můj hypotetický názor) , to v reálu spíše nebylo možné. Pokud jsi chtěl ten horní kryt demontovat, musel jsi nejdříve sundat spodní část, což je fotograficky doloženo, ale Tebou modelově ztvárněný stav jsem bohužel nikde zdokumentovaný nenašel (což pochopitelně neznamená, že taková fotka neexistuje). Ber to jen jako diskuzi pro další, co se nechají modelem inspirovat, protože i přes ty kolegy zmíněná drobná škobrtnutí, je to opravdu pěkná práce. Je třeba také vyzdvihnout odvahu jít do stříbrné kamo, neb tato nic neodpustí, ale za mě jsi to dal na výbornou.
Ešte raz ďakujem za toľko pozitívnych ohlasov. Hlavne ma potešila pochvala ohľadom fotenia, s tým bojujem už dlhodobo a furt s ním nie som spokojný. Ale investícia do fotostanu sa rozhodne vyplatila. Ohľadom motorových krytov" priznám sa, že som nad tým príliš nepremýšľal, pôvodne som chcel mať kryty zavreté, ale nesadli mi a už sa mi to nechcelo opravovať. Tak som ich tam nedal a nič viac neriešil. Okrem toho takto isto to má aj SBS v návode a na fotkách na stránke.