První dodělaný model v novém roce je Spitffire Mk.IIb z Spitffire Story: Tally Ho. Při menším úklidu jsem na něj narazil a vzpomněl jsem si že mám na něj masky od OMASK. Model jsem měl před surfem a 5 dní volna, tak proč toho nevyužít k dokončení. Model není třeba nijak popisovat a stavba je na pohodu. Barvy klasika Gunze C i laky. Kamufláž i označení je přes šablona OMASK, naprosto dokonalá práce Ondro . Z doplňků jsem použil akorát hlavně Master.
To neplatí , je druhého a Ty máš prvního Velká gratulace, hezký kus. Stavebně výborné i když u Tebe bych čekal minimálně vyhozené klapky. Povrch parádní stejně jako patina a závěrečný finiš v podobě prachu a olejových "teček"
Na stole: Mezek, P-51D Mustang, Fw 190A-4, Bf 109G-6
Dobrý vkročení do nového roku. Ač mám raději hnědo/zelenou variantu zbarvení tak v týhle ofenzivní to tý dvojce taky sluší. Líbí se mi decentně provedená patina. Mám IIb taky v plánu šedo/zelenou, ale od čs. peruti. Gratuluju, paráda.
Moc hezký Spit, celou pochvalu už napsali jiní, za sebe dodávám, že to je poprvé, kdy si uvědomuji, že i s jinými než kódy Čs. perutí mu to moc sluší. Paráda a ať se daří celý rok!