První úpravu jsem provedl na přibaleném hvězdicovém motoru do pokud možno odpovídající podoby motoru SALMSON 9ABb, který duxfordská „505“ má. Následně jsem upravil tvar vrtule podle snímku. Další úpravou byl změněný tvar přídě pro montáž motoru- nebyl problém s použitím kousků plastu a vteřinového lepidla. Podle fotografií různých modelů typu na netu jsem doplnil výztužnou konstrukci kabiny, kulatý sedák druhého člena osádky jsem zaměnil za sedačku, doplnil pasy ze zásob na obě sedačky. Ke kniplu jsem dodal blokovací držák pro parkování (to pro dobrý pocit, ve finále není vidět). Potom už stavba docela uspojivě odsýpala, tmelu nebylo potřeba. Ještě jsem upravil ostruhové kolečko a jako poslední změna oproti návodu bylo otevření nástupních dvířek vyklopením nahoru ke křídlu. Při finálním zbarvení jsem využil své fotografie z návštěvy muzea IVM včetně imatrikulace. Poněkud jsem nedodržel velikost písmen, menší v zásobě „luftwaffe“ od Propagteamu nemám. Dekály jsou původní Academy, svastika ze zásob. Barvy ze sady Humbrol, technika štětečky. S celkovým výsledkem stavby jako vzpomínky na výlet „ze hranice snů“ jsem spokojen.
PS: v registru IWM je zapsán pod civilní imatrkulací G-BPHZ, originál wn. je 1827
Dědek Franta

Neříkej že to nejde postavit, najde se někdo kdo to neví a postaví to!