Díky, za info. Zatím toho ještě zbývá k postavení dost, tak třeba než to spatlám, tak ho někdo vydá v plastu. TU-104 by taky chtěla nový model. Jinak postavené modely ČSA rádi uvidíme všichni co fandíme dopravákům, tak nafotit a do galerie
Keďže poznám stavebnicu, je to neuveriteľne výborný výsledok ! Naviac sa viditeľne podarilo skorigovať najviditeľnejšiu chybu stavebnice - hrubá obrysová nepresnosť celej prednej časti trupu, vrátane sklonu čelných skiel kokpitu. Plechy sú preto tak užitočné, lebo ich autor - Jura Bodeček je zároveň modelár, nadšenec ! Ešte raz, parádna práca a snáď sa Airbus podarí vidieť niekde na kit show in natura !
Pánové všem moc díky, vážím si každého komentáře a postřehu. V popisu jsem úplně na korekci kabiny zapomněl. Naštěstí je na to dost fotek zblízka a vcelku to bije do očí. Pomohla mi i A330, která se válí v kitníku a tam už to Revell podchytil lépe. Plechy BOA/Extratech používám na každém modelu, pokud k němu jsou. No a soutěže, ty už snad chybí nám každému. Pokecat, pokochat se, nikdy mně nenapadlo, že mi to může tak chybět. Neumím si představit jak velké by muselo být místo, kdyby jsme měli všichni vzít modely dokončené za minulý rok, které jsme nikde ještě neměli ukázat. Sám jich mám hotových 11 a z toho 8 dopraváků Tak lepte a snad to letos už dopadne.
ja myslím, že v tej zbierke hooodne vyčnieva, asi najkrajší kúsok. Ale len do chvíle kým nepribudne A330 Obdivujem preryť to bez chyby, a doviesť to do takejto nádhery. Rád by som videl naživo, lebo takýto Airbus je dnes už dosť rarita medzi modelmi. A vôbec, celkovo je tu málo dopravákov ešteže nás aspoň ty zásobuješ
pánové díky moc, od starých mazáků dopravní modelařiny, od kterých od začátku opisuji a učím se z každého příspěvku to zvláště potěší. A310 ve sbírce vyčnívá, protože je největší a ta A330 si musí nejdřív vymyslet místo kde bude stát, než se začne stavět. Dopraváky jsou krásné, ale na místo ve vitrínce jsou potvory. jo a to přerytí úplně bez chyby není , ale znáte to fotky jsou milosrdné. Díky pánové.