..Ďakujem chlapi za pozitívne komenty...som rád že sa Vám dvojičky páčia... to Pup:tie plechy sú GSI Super Metalic iron a titanium rôzne natónované čiernym,modrým a hnedým Gunze H-áčkom a vo finále ešte zalakované polomatom Tamiya...robím len s nimi,sú super... to Tukololo:beriem,ja viem že tie fotky nie sú nič extra,lepšie to momentálne nedám lebo to neviem...
Tohle mi nějak uniklo,moc pěkná dvojice Phantomů . Hlavně ten jeden co má rozhýbané klapky a sloty, to je paráda . Rytí je prohloubené nebo původní ze stavebnice?
Ďakujem borci ešte raz za pozitívne komenty! Aj keď je to už nejaký čas,ešte si čo to zo stavby pamätám...Predsa len to boli moje prvé dva súťažné modely a aj prvé dva tu na modelfóre.. Rytie je síce pôvodné,ale je kompletne prehĺbené a doplnené spolu s nitmi podľa asi "milióna" fotiek.. Bol to pre mňa akýsi etalón,podľa ktorého robím všetky svoje fanouše... Medzitým som postavil ďaľšie dve J-čka a teraz dorábam dve Academky,všetko v 72-ke.A čaká ma ich doma ešte asi 40... Nuž čo,Fanouš je moja diagnóza.. Moc tu nepublikujem,nemyslím si že je moc čo aj keď staviam po troche stále... Fotiť som sa medzitým stále nenaučil,ale našiel som nejaké Chmellove fotky týchto dvoch,určite sú hodnotnejšie ako tie moje+nejaké informatívne spomenutých ďaľších J-čok. Howg.