Ahoj lidi, tak jsem to dokončil. Vrátil jsem se k modelařině po dvanáctileté pauze. Po těch dvanácti letech jsem si zároveň řekl, že by to chtělo airbrush, jelikož jsem nikdy před tím nebyl moc spokojený s kvalitou nátěru - používal jsem kombinaci molitan/štětec. Takže je to rovněž můj první model dělaný airbrushem, který jsem si díky tomuto modelu poměrně dobře osahal - během stavby jsem, myslím, přesně zjistil, kdy/jak/co ohledně ředění, tlaku kompresoru atd. První letadlo co jsem kdy dělal v zimní kamufláži, záhy jsem zjistil, že nasimlulovat zimní kamufláž není vůbec jednoduché. Barvy Tamiya acrylic, nejdřív celý letadlo původní zelenou, na to šla bílá přičemž mi nezáleželo na dokonalém krytí, potřeboval jsem, aby místy vylejzala ta zelená samozřejmě, na závěr jsem ještě na několika místech smyl tu bílou, tam kde jsem to přehnal, že ta zelená už zase moc řvala ven, tak jsem tam bílou opět trochu dodal. Jsou tam mraky chyb, na příště vím, že se musím víc krotit s rydlem. Ale jsem rád za tu kamufláž, zvolil jsem si postup a ten mi fungoval, nemusel jsem nikde dělat kompromisy a šlo to tak, jak jsem si to naplánoval. Nakonec jsem to vzal lakem, na to šel wash od AK na zimní kamufláže a nakonec matný lak. Plechy jsou tam všechny, co byly v krabici od Směru. Za fotky se omlouvám předem, neumím prostě fotit. Jo ještě kulomety a kanóny jsou z jehel, sice to měřítkově absolutně neodpovídá, ale podle mě to vypadá líp. Kulomety jsou jehly 0,5 mm (menší snad neexistuje, mám je od séger z nemocnice), kanóny 0,7 mm.