V tom případě to vysvětluje ty dlouhý laufy. Ještě mě tam schází ta přechodová modrá. Jinak paráda stejně jako FW.
Roman Pavlů,KPM Brněnec, koordinátor pro oblast východ
"Čas je pouze relativní pojem. Důležitý je zda chceš ležet nebo modelařit!" Rozpracováno:2x Fw-190A-4, Ju-88A-4,H.Hurricane mk.IID,G.Meteor mk.I, Bf-109 G-6,..........atd. Hotovo 2019: Fw-190 A-3 Eduard P-39 Q Eduard Hotovo 2020: 2x Fw-190 A-5 Eduard
Pekný model , ale evidentne s pár chybami. Tá vrchná modrá mohla byť tmavšia (to sa už opraviť veľmi nedá), ale guľomety by som ešte skrátil, doplniť radar asi tiež nebude neriešiteľný problém a ešte by som o 180°otočil chrbtovú anténu - takto vyzerá divne. A ešte si oprav názov témy, F6F, určite nie F-6.
Možná budu jeden z mála který to napíše,ovšem já nijak uchvácen nejsem, stejně jako u Fw. Model jsem zaznamenal, stejně jako Fw, na modelbazaru (proč ne) i s komentářem ,......
Pokud nebudu model podrobně zkoumat, - anténní sloupek prapodivně klátící se dozadu,evidentně nalepen obráceně - zvláštní vrchní světlá modrá - je otevřená kabina,ale na sedačku se pás aspoň z "něčeho" nedá.......pro mne hooodně zvláštní kontrast - spaliny z výfuku rovná čmouha dozadu (u Hellcatu ???) - hlavně - radar - občas nazačištěná dělící rovina u drobných dílů (stejně jako u Fw)
Je evidentní že se vzaly výlisky OT, ty se "ňák" slepily ,fouklo pistolí, dolepil obtisk co byl po ruce.........jako Wi dobré, Že se stavba užila věřím,zábava a relax ..........jen nevznikl knedlík........ vyšel nok.
Za velký nešvar současné doby, kdy jde téměř vše dohledat na netu, považuji nedostatečné (nebo žádné !!!) studování podkladů, ...........dohledání jedné fotky konkrétního stroje,několik minut? Stavitel se na mne zlobit nebude, já bych za něj několik tisíc určitě nedal. .... v tomto kontextu mne zaujal hodně.
Martine, já nenepsal a ani nemyslel že se jedná o ty na spodku trupu, u Hellcata jsem myslel ,a tak trochu hloupě předpokládal ,že bude jasné že jde o výfuky na boku trupu, před náběžkou křídla a následné , nádherně klenuté spaliny na boku trupu . Tohle když se na Hell. povede,to je pak nádhera! (ocením i snahu) Za mne je to celkově škoda,určitý potenciál je ,všude stačilo málo (větší pečlivost i na Fw) a výsledek by byl jinde.
Asi na to máme každý jiný náhled, ale ani na trupu nebyla extra klenuté dle mého názoru. Prostě jen kopírovali profil křídla. to na modelu je s náznakem vidět.