Když jsem zvládl vložit ty obrázky, tak přidávám další model. Hurricane od Arma Hobby je taky skvělá stavebnice, mám už v kitníku 3 další. Jediná slabina je moc tlustá kabinka pokud ji chcete nechat otevřenou (štítek jsem nakonec nechal původní, ale odsuvný překryt jsem nahradil acetátem) a potom mě ještě celkem potrápily obtisky od Techmodu (při usazování s nimi většinou již nešlo vůbec pohnout). Celkem těžké bylo taky umístit pilota do kokpitu, byl určenej do toho Kittyhawka a na Hurricana byl trošku vetší, ale povedlo se v lehkém předklonu Chybějící zrcátko možná ještě doplním. Barvy a povrchová úprava stejná jako u Kittyhawku, jen jsem přidal na ušpinění / zaprášení. Taky jsem trošku vylepšil podložku. Fotky jsou ale stále z mobilu a nic moc, výhledově na tom budu muset nějak zapracovat. Tak ať se líbí.
Pěkný kousek. Pilotů v kabině moc tady k vidění není. Pěkně se na to kouká.
"Věřím v Boha a své pistole." - škpt. Václav Morávek "Deus vult!" - pokřik křižáků před bojem s nevěřícími "Jdi, poutníče, a zvěstuj Lakedaimonským, že my tu mrtvi ležíme, jak zákony kázaly nám." - epitaf mrtvým hrdinům Sparty po bitvě u Thermopyl
Vytahovat kabinku zatím neumím, použil jsem původní štítek ze stavebnice a odsuvnou část jsem vystříhl z acetátové kabinky na Hurricana od Pavla Models a krásně to sedlo na trup. Myslím, že ta acetátové kabinka je spis na Mk.II (asi na Revell), ale rozdíl je spíš v tom štítku a není to nějak moc poznat. Jinak moc děkuji za ohlasy