Mně se to takhle z fotek zatím moc nezdá. Možná světlo při focení (asi není snadný to fotit) nebo nastavení monitoru, ale barevně mi to přijde celkově hodně tmavý, takže bych si to rád někde prohlédl "live". Mimo to mě zaujaly sidewindery - co je to za verzi? Čumákem to vypadá jako "béčka". Určitě to nejsou M/L, které by tam měly případně být.
Na mna tak isto dost tmavo kuká a to uspinenie na mna posobi, akoby to stalo roky pod holym nebom a "plesnivelo" Ale inak postavene a celkovo napriek tomu, je vidno pracu skuseneho modelara
Kouk sem na to. Urcite to alespon ode mne vypada na tom videu lepe nez na fotkach. Na fotkach (jak mne se zobrazuji) mi ta patina totiz prijde do zelena - jako by to bylo porostle mechem. Na videu uz to vidim do hneda, coz asi je. Ale i tak mam dojem, ze je to temi hnedymi odstiny celkove ztmavene a slite dohromady.
Ta plesnivice nevypadá zle, ale asi bych trochu ubral na těch žluto-zeleno-hnědých odstínech Určitě bych z toho ale scházel ty podvěsy... F-14, pokud vím, nikdy nenosily Litening, pouze Lantirn. To samé Sidewindery, na F-14D rozhodně nepatří AIM-9B, navíc zde v docela what-if zbarvení. Jediné, co tam reálně může být, je ten cvičný Sparrow. Plus na paletách pro Phoenixy bych alespoň uřezal ty výstupky pro umístění raket
Díky za kritiku. Zítra bude v Plzni, tak to můžete zkontrolovat, že ono to zas takový hrozný není.
Pavel M. : Litening a lantirn, to není to samý ?? Ve zbraních se vůbec nevyznám. Dokoupil jsem co bylo u eduardu skladem. Ve 32ce měli jenom to co tam mám, a sidewindry taky jenom tyhle, jsem ani nevěděl že jsou v tom rozdíly. Díky za upřesnění, a zkusím teda sehnat správný věci a opravit to. A nabarvený jsou podle návodu, to jsem si nevymyslel.... takže asi na něčem to takhle lítalo.
Pominu ten Litening a LANTIRN, já si toho na první pohled taky nevšiml (a ani mě jiný kontejner nenapadl), ale ty AIM-9 co jsou ve stavebnici a ty co má v nabídce Eduard jsou jiné. Když je dáš vedle sebe uvidíš rozdíly hned. Co je na těch ve stavebnici špatnýho, že je bylo potřeba měnit? Barevný je máš podle návodu, ale stavebnice, kde je jiná verze. Když se podíváš do návodu těch eduardích, ty jsou celé bílé.
Když vezmu ty Sidewindery, tak v podstatě vše, co na nich máš černě, je špatně jak barvou tak i tvarem. Přední část má AIM-9M oproti AIM-9B kompletně jinou. A protože AIM-9M vychází prapůvodně z AIM-9D, tak má i větší stabilizátory než AIM-9B. Ač výzbroj od Trumpeteru je většinou na jednu věc - hodit do koše, tak ty Sidewindery a Lantirn z krabice mi nepřijdou úplně špatné .