Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Letadla ‹ Galerie letadel
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

W3A Sokol

Aircraft gallery
Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

Re:

Příspěvekod Michal Polanecký » 04 led 2008, 21:28

jendam1 píše:Obdivuji tvoji trpělivost :? Sám raději vyčkávám na nějakou snažší stavebnici, pravda mnohdy marně. Příkladem může být třeba l-159 Alca a další. PS: Vrátí se ještě někdy KP k produkci nových modelů?

Myslím, že ano. Na jejich stránkách je teď video z připravovaného miga-23BN http://www.kopro.net/home_czech.htm
Michal Polanecký

• Odpovědět s citací

Re: Re:

Příspěvekod Milan Holzapfel » 05 led 2008, 15:38

Arazor píše:
jendam1 píše:Obdivuji tvoji trpělivost :? Sám raději vyčkávám na nějakou snažší stavebnici, pravda mnohdy marně. Příkladem může být třeba l-159 Alca a další. PS: Vrátí se ještě někdy KP k produkci nových modelů?

Myslím, že ano. Na jejich stránkách je teď video z připravovaného miga-23BN http://www.kopro.net/home_czech.htm

To video je tam už hezky dlouho. Když to dobře půjde bude periodicita vydání jednoho modelu tak 1x za 15 let. :grin: :( To je jakoby nevydávali nic. Plastikové modely nejsou pro KP proritou. :cry: Sorry za off topic.
"Myslel jsem, že blbě vidím a .. doktor mi to potvrdil. Teď už v klidu stavím tak jak vidím!"
Rozestavěno (některý už dlóóuho): čs. Spitfire LF Mk.IXe 1/32 , Bloch MB 152C.1, 1/32, P-51D Mustang, 1/32 - Dragon
Milan Holzapfel

• Odpovědět s citací

Re: Re:

Příspěvekod Michal Polanecký » 05 led 2008, 17:51

Milan Holzapfel píše:
Arazor píše:

To video je tam už hezky dlouho. Když to dobře půjde bude periodicita vydání jednoho modelu tak 1x za 15 let. :grin: :( To je jakoby nevydávali nic. Plastikové modely nejsou pro KP proritou. :cry: Sorry za off topic.

:shock: :grin: :grin:
Aha to sem nevěděl.
____
Jinak zapomněl jsem pochválit modýlek- hrozně se mi líbí :P :P :P
Michal Polanecký

• Odpovědět s citací

Re: W3A Sokol

Příspěvekod Special_CZ » 26 pro 2018, 13:35

Zdravím , poradil by někdo na odstíny barev interéru na SAR verzi , na některých fotografiích jsou stěny do šedé , na některých do oranžové
dikes ;)
Přílohy
17.jpg
Special_CZ

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Zdeněk12 » 26 pro 2018, 22:27

To Special_CZ: Zkusím se podívat po Novém roce na mašinu v práci a porovnat odstíny RAL,opravdu mají mašiny po posledních revizích v Polsku jiné odstíny nákladové/pasažérské kabiny (do šeda) než původní krémové.Rozdíly odstínů jsou také v pilotní kabině našich " kbelských flekatých "mašin 0709,11,12,13.Zjistím v práci a po Novém roce se ozvu! s pozdravem Zdeněk
Zdeněk12

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Laďa72 » 27 pro 2018, 08:43

Pěknej Sokolík, Libore ;-I . Ale asi jen dvaasedma, viď? V 1/48 bych si ho dal taky, už jsem dlouho nic nenýtoval :lol: Tohle už je na mě moc prťavý, ale jak říkám, hezky jsi ho dal
Laďa72

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Petr Sváda » 27 pro 2018, 08:47

Ahoj Láďo,

poláka stále přemlouvám, ale nějak ho nechce v 1/48 stále dokončit. :-k W-3A v 1/48 je můj sen. :P
http://www.airliners.net/user/Pitrs/pro ... teUploaded

Obrázek
Petr Sváda

• Odpovědět s citací

Příspěvekod L.Musil » 27 pro 2018, 21:17

Ten model pořád mám a dokonce v přední linii vitríny ! :-D je to ale 11-12 let starý resinový short run. Nebyl vůbec špatný, kdybych tenkrát uměl věci a vychytávky co teď. Asi by byl o fous lepší. Podvozkové nohy se dávno zbortily, nahradil jsem je kovovými z drátu a rotor jednou za nějaký čas dám na hrnek a zatížím střed, aby se listy narovnaly. Listy rotoru stále pracují. Kabina zažloutla tak, že není ani vidět dovnitř. Chtělo by to nějaký nový model. Ale sehnat tenhle reziňák, asi bych jej taky zvládl znovu.
Libor Musil
https://www.facebook.com/Patlal-3247748 ... e_internal
L.Musil

Předchozí

Odeslat odpověď

Zpět na Galerie letadel