Celkově pěkné , dovolím si pár postřehů: patina horních ploch vydařená, oproti tomu spodek čistější. Vzhledem k bílé vespod bych přitlačil, na křidélkách naopak trochu ubral výrazné šmouhy. Pod motorem klidně dodělal nějaké ty vytečeniny. Obouchání cowlingu - svrchní barva ok, na bílé nic. Na bílou bych použil třeba tmavší šedou na odřeninky. Líbí se mě ošmejkání nýtů na trupových znacích.
Pro zajímavost jsem si tedy dohledal návod od modelu a bohužel Míla má recht. Autor si špatně přečetl návod, nebo byl trošku líný, to ví jen on sám. V návodu je na spodní plochy barva XF-19 (šedá) + XF-2 (bílá) v poměru 2:1, čili výsledný mix bude Light Gull Grey.
No nejdřív jsem myslel že je to třeba přpálený bleskem ale když koukám na podvozek tak fakt bílá.Navíc postrádám klasiku jedno patro podvozku-černá.Jinak povedený wildcat i s patinou.
Roman Pavlů,KPM Brněnec, koordinátor pro oblast východ
"Čas je pouze relativní pojem. Důležitý je zda chceš ležet nebo modelařit!" Rozpracováno:2x Fw-190A-4, Ju-88A-4,H.Hurricane mk.IID,G.Meteor mk.I, Bf-109 G-6,..........atd. Hotovo 2019: Fw-190 A-3 Eduard P-39 Q Eduard Hotovo 2020: 2x Fw-190 A-5 Eduard