Ahoj veteráni i novicové! Povídání kouzelné, pro nás pamětníky retro. Abych nezdržoval: před cca šesti lety jsem se pokusil o vzpomínkový seriálek na své stránce s obdobou náplní,kdo by si chtěl zavzpomínat se mnou, přijďte se podívat na http://www.fightavi.sweb.cz/oldtimerstory.html .
Srdečně zve dědek Franta
Neříkej že to nejde postavit, najde se někdo kdo to neví a postaví to!
Dodnes si pamatuji, když jsem si koupil u nás na Kladně v hračkářství 3 modely od nového výrobce Směr Praha! Každý stál 17,-Kčs, což bylo 51,-Kčs..já dostával kapesné na týden ve výši 10,-Kčs. To znamenalo mít našetřeno...., já měl...koupil jsem DH-2, Avro 504K, a Camela. Rok 75/76 už nevím....možná později???
Stavím(spíš lepím-patlám) Osu 1:48
2024: Bf109E-4, Bf109G-6 Němci, 4x Avia B-534, 2x III serie, 2x IV. serie, SvZ, B-534 Bulhar 1:72: 1x Bk -534, 4x B-534 : 3x III. serie z toho 2 s kabinkou 1x IV. serie vše SvZ Mojí ctí je pravda, lež je zločin.
Taky jsem si zavzpomínal u těch fotek. A hlavně na to, jaký bylo pro mě zjevení držet v ruce čtvrtky od OEZ Letohrad... Nebo ta hrůza z Vacuformu... Škoda, že nemám žádné fotky, tak aspoň tuhle vzpomínku. První model je už v nenávratnu pryč, tohle je před pár lety, kdy jsem doma našel ještě jednu vystřihovánku a z nostalgie slepil. Kdo zná?