Išačik po cca 2 rokoch hotovy. Rozostavany tu viewtopic.php?f=57&t=100657. Robil som ho ako stroj na ktorom lietal v svojich začiatkoch úspešny republikansky stihač Antonio Arias /15v. v Španielsku + dalšich 16v. u VVS RKKA/ pri 1.escadrilla na Aragonskom fronte v r.1937. Rekonštrukcia podoby viewtopic.php?f=1&t=100522.
Přílohy
Naposledy upravil Erich Súňai dne 05 črc 2018, 21:59, celkově upraveno 1
Vďaka, som rad že sa pači. Kedže predošle fotky boli fotene večer pod lampou a s bleskom, kus to skreslovalo farby. Tak som skúsil nejake fotky pod slnkom a toto sú už realne/alebo najbližšie ku nim/ odtiene farieb.
Ponúkam na vymenu druhy kus z krabice. Vylisky kompletne, z decalou chyba iba označenie jednotky a "CM" z kodoveho označenia čo som použil na svoj a z plechou zameriavač /nakoniec som ho aj tak vymenil radšej za gulatinu/ a jeden kus z upinacich pasov. Najradšej by som ho vymenil za 1 kus z krabice Polikarpov I-15bis od Armory v 144-ke, alebo inu 144-ku od Armory, Sweet a podobne ktore majú po 2ks v krabici a neviete čo s druhym rovnakym.
Další šílenec s miniaturou!! Moc pěkný IŠAK v odznáčkovém měřítku. Obdivuji všechny kteří dokážou tyhle miniatury stavět ( a nevdechnout přitom nějakou součástku )
Vraj šialenec. Mňa prave začina inšpirovať tvoja Rozarka, žeby som si skúsil aj nejaky ten Mig či Su, len čo dokončim rodinku B-534. Momentalne mam rozrobene 4ks I.serie po nich ostava ešte 8-9ks Aviek.