Jo to je on. Nakonec jsem se rozhodl, že si ted udělám svoje soukromý zvířátka. Pistolí, bohužel zatím nic nebude, ted se mi podařilo ohnout špičku u jehly, když se mi skutálela ze stolu na podlahu.
Jo některý ty HobbyBossy jsou tvarově pěkně povedený, i když hodně zjednodušený, ale to mě osobně nevadí.
tak tohohle krasavce mám doma a co mě udivilo, je, že celý model drží po kupě běz použití jediné kapky lepidla. Na Sucho to drží parádně.
Jaké barvy se mají použít na podvozkové šachty, podvozek, interiér, sedačka, ...
"Věřím v Boha a své pistole." - škpt. Václav Morávek "Deus vult!" - pokřik křižáků před bojem s nevěřícími "Jdi, poutníče, a zvěstuj Lakedaimonským, že my tu mrtvi ležíme, jak zákony kázaly nám." - epitaf mrtvým hrdinům Sparty po bitvě u Thermopyl
Já jsem použil na kamufláž Agamy odstínů zvrchu A5-Přechodová modrá ANA 608 a zespodu A26 Světlá raččí šedá FS 36440.
Kabina byla celá interierová Zelená ANA 611, šachty byly zvenku barvou spodních ploch a vevnitř trupu v šachtě Zinkochromátová základní je to taková žlutá. Jestli je to blbě tak mě opravte.