To je bordel Včera se mi normálně otevřela jejich stránka a tam byl v přehledu modelů na druhým místě obrázek Mi-2. Šikmooký si z nás dělají prd...!!!!
Když se odkaz rozsype, použijte při vložení dlouhého odkazu tlačítko URL, co je mezi tagem Img a velikostí písma. Dělá se to stejně jako vkládání externích obrázků.
1/72. Nic větčejší, nic meňčejší "Ani to, Horste, nic není. Řeknu ti, že už se těším na krájení hřebíků. Připravil jsem si tady hřebíky, protože jeden, dva, to umí uříznout každý. Ale já uříznu tři! Dámy a pánové, krájím hřebíky, protože mám chuť a náladu. Řeknu vám, krájet hřebíky, to mě pokaždé baví!" - Pepi Rezler . [ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
Dojebáno jest Po všech útrapách jsem po odmaskování našel zevnitř zasklení cákance barvy. Absolutně nemám tušení kde byla jaká mezera a kudy tam vlezly, každpádně mě to utvrdilo ve faktu natvrdo přilepit horní kývající se rotor, páč už není důvod k transportu.
Nejsi sám...já mám na Banánu podfouklý masky a také budu mejt. Jestli to jsou ty boční okna, tak je vyloupni pokud to pujde a přilep znova, pokud je to na čelním okně, tak nevim. Jinak pěkný...držim palce.
Je to hlavně na čelních a přednim bočnim, čili na celym dílu čumáku takže se mejt nedá. Ono i vylupovat boční okna mi nepřipadá reálný, vlepujou se zevnitř takže bych je těžko zatlačil zpátky do drážky. No, do vitrínky furt dobrý.