Robert Lebl píše:to karel53:
Souhlas. Jen pro neznalé, kvalitní model 1:87 již zdaleka nemá jen 25-30 dílů. Taková Tatra Jamal jich má něco kolem 160-ti plus 25 v leptech. A kvalitní stavba je alespoň u mých modelů tak 3-4 měsíce. To ale němění nic na tom, že se tato dvě měřítka diametrálně liší a zaslouží si rozdělit.
Jsem ten ,,z druhé strany".......kluci není to o tom,že by jsme snižovali váše modely,ale o tom že tuhle kategorii podle mně hodnotí lidi zvyklí na ,,vaše" měřítka tj.letadýlkáři,bojovkáři a pan Šíp jr............proč někdo z organizátorů neosloví někoho z nás do poroty.........myslím si,že nás asi neberou vážně ač vozíme pravidelně ocenění ze soutěží v Evropě.....jsem na vážkách zda na soutěžích v Česku vůbec dávat modely do soutěže bez ohledu na vlastní ambice........dám klidně modely do SIGu....tím popořím organizátory a nebudu mít výčitky svědmí.......takže za mně.....SK,A,GB,B,Pl......ano,ale v Česku jsem dal model do soutěže na dlouhou dobu naposledy a to si myslím že i při objektivním hodnocení bych se neumístil........o to mi nejde ale o princip........

Je to sice dál,ale o to horší cesta.........