Jen drobé info: v prodejně MPM Hradec Králové (Š-Hobby), která je v sobotu dopoledne speciálně otevřená pro návštěvníky soutěže, probíhá akce "20% sleva na veškerý sortiment MPM". Takže korunky sebou !!!
Chtěl bych ještě jednou poděkovat klukům Hradeckejm za super sobotu , chtěl bych taky poděkovat ,,Sírovi ,, za super ,, vorkšop ,, suma sumarum prostě super sobota díky...
"Na počátku bylo slovo boží a pár svařenejch trubek,a to ostatní je sranda kámo"
Děkuju za příjemnou atmosféru, za to, že se soutěž vůbec koná, prodejcům za to, že přijeli (fakt jsem kupoval, kde se dalo, aby jim to nebylo líto ), kamarádům za příjemně strávený čas a všem za to, že mám chuť se opět do něčeho pustit a taky za dobré rady, těch bylo letos dost.
To byla dlouhá pauza co? Ráno vstáváš: vidíš manželku, odpoledne přijdeš: vidíš manželku, lezeš do postele a vidíš: zase manželku. Co ti schází ? Lidi. Hodně lidí ve velikém sále, po chodbách modely, barvičky a všechny serepatičky k modelaření. Konečně po dlouhé pauze to vyšlo. Byli zase k vidění, živí a zdraví : modeláři. Natěšení na chvilky kecání o plastiku nad plastikem, nadržení na nové modely na stolech soutěžních i prodejních. Bylo to fajn Hradečáci. Díky a za dva týdny zase někde. Asi v Pardubicích.
Letos jsem byl poprvé a lepší start do nového modelářského roku jsem si ani nepředstavoval. Pořadatelům patří velké díky za absolutně bezchybný průběh. Výborně jsem se bavil a potkal staré i nové známé. Příští rok dorazím určitě zase. Ještě jednou velká poklona pořadatelům.
Taky bych chtěl poděkovat pořadatelům za skvělou organizaci . Dále bych chtěl poděkovat za možnost presentace . Divákům presentace bych také rád poděkoval a to za strávený čas a zájem . Snad se mi to podařilo dostatečně vysvětlit , názorně ukázat a snad to nebylo příliš dlouhé . A nakonec bych rád poděkoval za cenu za zimní kamufláž . Opravdu se mi moc líbí a je to nejhezčí cena kterou mám doma . Transport přežila v pořádku a už je na poličce .
Pánové poklona a poděkování za zahájení modelářské sezony. Soutěž se mi moc líbila, perfektně jsem si pokecal s klukama z Prostějova a České Třebové a s mnoha dalšími, korunku jsem taky nějakou utratil. Jediné co mi totálně pokazilo celou soutěž byla zpráva o úmrtí kamaráda z Hradeckého klubu Jardy "Drobka" Petra.
Za KPM173 HK všem děkujeme za účast a návštěvu soutěže. Nějaká statistika-soutěže se účastnilo 118 soutěžících (17 soutěžících v žákovských kategoriích),vystavováno bylo 244 modelů v 22 kategoriích. Zde je výsledková listina
Všem oceněným gratulujeme Velké poděkování patří i kolektivu DDM Hradec Králové za pomoc a možnost uskutečnit soutěž v jejich prostorách. Díky firmě Š-Hobby a společnosti MPM za sponzorské dary. Protože doufám,že se Mayové ve svém kalendáři spletli za rok na stejném místě
Jiří Anděl píše:Velký dík za velmi příjemně strávenou sobotu , jenom jsem se nakazil u Lva prasečí chřipkou, tak jsem se celý dopoledne léčil.
Myslis tu tvoji znamou nemoc ze ses vozral jako prase?:D sem nestacil chudakum Hradecaum okolo vysvetlovat ze ses z trebovy aby nad tebou radsi jen mavnuli rukou