Díky (kirilko) za moc hezké fotky a předem děkuji všem,kteří sem fotky dají,já jsem sice něco málo fotil,ale při tom mojim rarachovi co byl s námi nebylo až tak moc času udělat hezké detailní fotečky.A ještě jednou chlapcům děkuji za hezky strávenou sobotu.
Pěkné fotky, akce se evidentně povedla. Škoda, že termínově kolidovala s Kopřivnicí, jinak bychom určitě taky přijeli (máme v HA rodinu). Snad to klapne příští rok. Každopádně držím palce!
výsledkovú listinu mám takmer hotovú, ale chýbajú mi niektoré fotky modelov. Preto chcem poprosiť všetkých, čo fotili, aby mi ich poslali... Ideálne by to bolo nahrať niekam do úschovne a odtiaľ by som si to stiahol. Alebo akýkoľvek iný spôsob zdielania, ktorý vám vyhovuje.
trvalo to trošku dlhšie, ale výsledková listina je na svete. Keď sme na súťaži vyhlasovali víťazov, povedali sme len kto zvítazil, na akom mieste sa umiestnil a v akej kategórii. Preto som sa snažil výsledkovú listinu urobiť trocha podrobnejšiu - okrem mena modelára som pridal aj mesto odkiaľ pochádza a názov aj fotku modelu. V niektorých kategóriach nám však fotka chýba, za čo sa vopred ospravedlňujem. Výsledkovú listinu so robil vo Worde. Dokument má cca 10MB.
Po kliknutí na "Stiahnuť súbor" sa objaví ďaľšia tabuľka s výzvou na zaslatie spoplatnenej smsky - to si nevšímajte, pretože v tabuľke vpravo dole je aj možnosť "stiahnuť obmedzenou rýchlosťou" a tá je zdarma...
Veľmi pekná akcia a skvelý ľudia. Konečne opäť niečo v okolí PD. Ďakujem. Video je super a výsledková listina parádna. O rok určite prídem zas. P.S. Ak bude prihlásených viac modelov, tak by som navrhol rozdeliť ich aj do kategórií podľa mierky. Nie len Juniori a Seniori. Ešte raz veľká vďaka organizátorom.