Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Ostatní ‹ Soutěže (Contests) ‹ Rok 2012
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

MALÁ PARDUBICKÁ 2012

Přehled soutěží pro rok 2012
Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

Re: MALÁ PARDUBICKÁ 2012

Příspěvekod Kubouš » 08 zář 2012, 19:04

Účast pravda nebyla masivní, ale modely hezké, u prodejců se taky něco našlo no a catering netřeba více komentovat :P =D> Jo a myslel jsem že Mladá Boleslav je ve Středočeskym kraji, ráji dobytčích řidičů s eSkem na značce, nu což ... pár fotek.
Přílohy
P9088185.JPG
P9088190.JPG
P9088194.JPG
P9088198.JPG
P9088199.JPG
P9088200.JPG
P9088206.JPG
P9088209.JPG
P9088224.JPG
i Vláďa Saidl dosáhl osvícení
P9088225.JPG
a kde je ten černej vzadu?
Naposledy upravil Kubouš dne 08 zář 2012, 19:30, celkově upraveno 2
Kuba Jirásek
Beep! Beep!

in progress: Antonov An-225 Mrija
Hotovo v r. 2018 - viewtopic.php?f=6&t=124977 Hotovo v r. 2019 - viewtopic.php?f=6&t=131298 Hotovo v r. 2020 - viewtopic.php?f=6&t=137559
Hotovo v r. 2021 Hotovo v r. 2022 Hotovo v r. 2023 Hotovo v r. 2024
Kubouš

• Odpovědět s citací

Příspěvekod PantherG » 08 zář 2012, 19:09

....bohužel rodinné povinnosti mě do "města perníku" nepustily.....těším se na nějakou tu fotodokumentaci.

Apropó: oni se měnily hranice krajů?
http://obce.sweb.cz/grafika/mapa.jpg
Obrázek
Václav Maděra - PantherG@seznam.cz Z blbce vola neuděláš.....
Nebojte se dokonalosti..... Stejně jí nikdy nedosáhnete !
PantherG

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Marcel Stratílek » 08 zář 2012, 20:29

Svihy píše:........"škoda že moc modelářů nepřijelo, ale jejich škoda"....... prosím??? Pokud někdo zorganizuje modelářskou soutěž ve stejném kraji, v pár kilometrů od sebe vzdálených městech, nemůže se divit, že moc modelářů nepřijelo !!!!!! V Pardubicích měli 2 ročník a nabourali tím 37 ročník soutěže v Mladé Boleslavi. To mě opravdu nepříjde normální. My si to v Boleslavi užili také, ovšem rozčarování nad tím, že se organizátoři v Pardubicích nezamysleli nad svým počínáním opravdu bere dech.

kolego modeláři, já jsem přesvědčen o skutečnosti, že nikdo rozhodně nechtěl nikomu nic nabourávat... to mi přijde směšný :o ano, na soutěži mohlo být víc modelářů, to by ale museli zvednout zadnici a vyjet a je jedno jestli ke kolegům do Boleslavi, či do Pardubic... pokud je mi známo, termín této soutěže museli organizátoři proti své vůli pozměnit - stačí se podívat o pár řádků níže..., předpokládám, že máte bohaté zkušenosti s organizací takovýchto akcí, tudíž víte, jak je občas náročné zařídit prostory, zvláště pak termínově...
já si to v Pardubkách užil báječně, logisticky to bylo zmáknutý naprosto famosně a jestli mohlo být víc kusů na stolech, tak to záleží na nás modelářích, ne organizátorech...
mnoho příjemných chvil u modelaření jak do Pardubek, tak do Boleslavi...
a hlavně kolego - zhluboka dýchat... :D
"Ty pocem, skoč do sklepa pro nějakou kořalku !" - povídá tatík synkovi v průjezdu
Marcel Stratílek

• Odpovědět s citací

Příspěvekod hrdla » 08 zář 2012, 21:07

Zcela souhlasím s Marcelem. Za náš zájezd díky organizátorům i všem kdo přijeli za naprosto pohodovou akci.
Kromě modelů mě zaujalo i to, že jsem se dozvěděl, jak se může modelář rychle přesunout z chirurgie na ARO :grin: .
hrdla

• Odpovědět s citací

Příspěvekod martin němec » 08 zář 2012, 22:19

Těmito kolizemi termínů vyvstává před nezaujatým modelářem otázka kam jet, když má u každé soutěže nějaký důvod k účasti. Proto v dnešním případě v našem klubu platilo slovo většiny a jelo se do Pardubic. Akce komornějšího charakteru byla skvěle zvládnutá včetně gulášku, vyhlašování, parkování, pokecu s dobrými lidmi a utrácení peněz. Tímto za KPM Mar. Lázně zdravím kluky z Pardubic, ale i z Mladé Boleslavi, kam určitě rádi přijedeme příště. Zde je několik neupravených rychlofotek http://martinnemec.rajce.net/MALA_PARDUBICKA_2012
http://www.kpmmarlazne.estranky.cz/
KPM Mar. Lázně na Facebooku
martin němec

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Aleš J. » 08 zář 2012, 23:39

Rád bych jménem pořádajícího klubu poděkoval zúčastněným modelářům, prodejcům i divákům, a i zde diskutujícím kolegům. "Kolize" termínů nebyla skutečně záměr, ale byla vyvolána nutností přesunout termín, jak zde již padlo, a toto jsme bohužel nemohli ovlivnit. Jsme rádi, že se vám u nás líbilo.
Aleš J.

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Svihy » 08 zář 2012, 23:45

Chtěl jsem jen naznačit, že pro naší malou zemičku jsou dvě soutěže v jednom termínu moc. Nepovedlo se. O nic více mi něšlo. S kraji jsem se zesměšnil, moje vina. A pokud Marcel naznačil (....předpokládám, že máte bohaté zkušenosti s organizací takovýchto akcí, tudíž víte, jak je občas náročné zařídit prostory, zvláště pak termínově...) něco o tom, že nevim o čem píši, tak chyba, letos už jsem opravdu pár akcí udělal a vždy jsem se snažil nenabourat termín akce podobné. Nejbližší co dělám je: viewtopic.php?f=651&t=68855 . Prostě mi to přišlo líto. Konec
Svihy

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vojta Mertl » 09 zář 2012, 00:51

Díky organizátorům za pohodovou akci :)
Vojta Mertl

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Tomáš Studený » 09 zář 2012, 11:12

Chci Vám pánové poděkovat za příjemně strávenou sobotu, moc jsem si to užil. Modelů bylo sice méně ale kvalita vysoká. Počet modelů bohužel nejste schopni ovlivnit, je to tak, jak napsal Macan chce to jen zvednout líné modelářské zadky a přijet. Ta kolize s Boleslaví, to se stává a jak znám kluky z Pardubek tak to určitě neudělali schválně.Ještě nesmím zapomenout vyseknout hlubokou poklonu panu Petrovičovi staršímu za jeho EXCELENTNÍ GULÁŠEK. To je jeden z hlavních důvodů proč se k Vám příští rok těším. Ještě jednou díky. =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
Tomáš Studený

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Urbánek Roman » 09 zář 2012, 12:36

Do Pardubic mé velké dík zde je ukázka jak připravit soutěž která funguje bez jediné chybičky a je jen na nás modelářích aby jsme zaplnily tak krásné prostory .Zaslouží si to!!!!!Příští rok mě tu máte zas.
[https://www.facebook.com/groups/530778024076502/]
Urbánek Roman

• Odpovědět s citací

Příspěvekod warezblazen » 09 zář 2012, 14:55

Ahoj. Všem pořadatelům se omlouvám. Byla to bída a nuda. Modely slabé, jenom domácí o papírech radši nemluvím. Snaha byla ale radši se už na to vykašlete. Mějte se hezky a příští rok už ne!!! A nic si nenamlouvejte, ahoj Pavel.
warezblazen

• Odpovědět s citací

Příspěvekod skka » 09 zář 2012, 16:07

Sestava která se sešla stačí na to, abych Malou pardubickou zařadil hned za Prostějov a příště nevynechal. Asi je ale normální, že každý čeká od soutěže něco jiného. A vykašlat se na všechno jenom proto, že se blíží Butovický veletrh, to by byla škoda.
Мартиниqуе, ЧарлиеБи, Хаппы-Ча, Кретён, Донна1960нецо, ЧорýДо, Фицк, Труехлик, Тйота, ГлейтОн, шпекы, прейПлацПилот, емКинг, ЕреС, Бенцůр, ммеекк, Молитутули, Оwл,вздусныСтрих, Олт, wхитеОпп, йенык, Спаренина, чуйбоуш, Майк Какáч
skka

• Odpovědět s citací

Příspěvekod novis » 09 zář 2012, 16:25

warezblazen píše:Ahoj. Všem pořadatelům se omlouvám. Byla to bída a nuda. Modely slabé, jenom domácí o papírech radši nemluvím. Snaha byla ale radši se už na to vykašlete. Mějte se hezky a příští rok už ne!!! A nic si nenamlouvejte, ahoj Pavel.

Nikdo tě nenutí tam zase jet. Za sebe říkám, že pokud budu mít volno, rád přijedu, člověk se tam potká s lidma, se kterýma se tak často nevidí. Co se modelů týká, jak již bylo napsáno, je třeba zvednout lazy ass a přijed. Gulášek výborný, dal jsem si ho dvakrát :P
novis

• Odpovědět s citací

Příspěvekod ujík » 09 zář 2012, 16:44

Taky bych chtěl moderátorům poděkovat za krásně strávenou sobotu. =D> =D> Pěkné prostory, prodejců bylo taky dost a ikdyž modelů nebylo tolik, to co bylo vystaveno se rozhodně nemělo za co stydět. Co se týká gulášku, potvrzuju Novisova slova, taky jsem byl dvakrát. 8-[ A poprosil bych moderátory za vyřízení poděkování panu Petrovičovi, bábovka je naprosto luxusní. [-o<
2020 hotovo: Bf 109G-6/R6 (Tamiya 1/72) - Ital , Bf 109G-10/U4 (Finemolds 1/72) - MKHL
2019 hotovo: Bf 109G-6 (Tamiya 1/72) - MKHL
ujík

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Zdeněk Petrovič » 09 zář 2012, 17:35

Vážení kolegové modeláři , rád bych poděkoval všem , kteří nás přijeli podpořit :flower: [-o< .
Dík samozřejmě patří i klubovým kolegům za přípravu :flower: .
Chválu za guláš a bábovku jsem přereferoval otci , nesmírně ho to potěšilo a mám vyřídit všem pozdrav =; a poděkování za cenu "KLUBÍČKA"
Co se týče kolize termínů dvou soutěží , tak od nás nebyla cílená :roll: . Aula patří v Pardubicích mezi lukrativní prostory a chytit volný termín nájmu tak , aby vyhovoval je téměř nadlidský výkon.
Tolik pouze na vysvětlenou panu XY - "Svihymu" Osobně by mne zajímalo jestli podobný výlev napsal i organizátorům CIAFu, kam jistě mnoho modelářů zavítalo :lol: .
to warezblazen - někomu se líbilo někomu ne :grin: .
"Uncle Sam Ain´t Released Me Yet"
http://www.diorama-nam.cz
Zdeněk Petrovič

PředchozíDalší

Odeslat odpověď

Zpět na Rok 2012