Tak ako začinajúci modelár a aj ako člen vystupujúcej reenactment jednotky 10th Mountain Division(sk) sa už moc moc tešim na plastic session Ak sa mi podarý dostavať mojho mustanga tak sa snad prihlasim aj do súťaže (aj ked šance malé ale aspon z recesie
Už sa ochladilo veríme že sa vám už lepí dobre. Vzhľadom na na podnety zo strany modelárov zajtra zverejníme nové rozšírenie kategórii aby sme vyhoveli vasím požiadavkam s pozdravom Tatranskí orli
CENA KVH Klub KVH Tatranskí vlci udelí ocenenie za najkrajší model vojenskej techniky z obdobia 2. sv. vojny v kategóriách žiaci, juniori, seniori.
POHÁR IPMS-KPM TATRANSKÍ ORLI Klub Tatranskí orli udelí cenu za najlepší žiacky model
CENA PRIMÁTORA MESTA SVIT Primátor mesta Svit udelí ocenenie za najúspešnejší model bojovej techniky v kategórií juniorov.
LIPPENS CUP Tento pohár získava absolútny víťaz súťaže Plastic session 2012.
REVELL CUP Firma HT-model udelí vecné ceny za najkrašie postavené - loď - techniku - auto
AIRFIX CUP Firma HT-model udelí vecné ceny za najkrašie postavené - loď - techniku
KVH TIGER Klub kvh Tiger udelí ocenenie za najzaujimavejšiu diorámu s tématikou 2. svetovej vojny a za nemecky tank z 2.s.v.
HASEGAWA CUP Zástupca firmy Plastic Hobby Kits s.r.o. pán Štefan Bogno v spolupráci s MPM s.r.o. Praha venuje do súťaže za model postavený zo stavebnice firmy Hasegawa, určený pre súťažiaceho v kategógií žiakov, alebo juniorov.
TAMIYA CUP Zástupca firmy Plastic Hobby Kits s.r.o. pán Štefan Bogno v spolupráci s MPM s.r.o. Praha venuje do súťaže za model postavený zo stavebnice firmy Tamiya, určený pre súťažiaceho v kategógií žiakov, alebo juniorov.
MPM CUP Zástupca firmy Plastic Hobby Kits s.r.o. pán Štefan Bogno v spolupráci s MPM s.r.o. Praha venuje do súťaže za model postavený zo stavebnice firmy MPM, určený pre súťažiaceho v kategógií žiakov, alebo juniorov.
HOBBY BOSS CUP Zástupcovia firiem es site invest spol. s r.o. Štefan Svoboda a ALL MODEL - Jaroslav Kršiak, venujú do súťaže za model postavený zo stavebnice firmy HOBBY BOSS ocenenie súťažiacemu v kategórií žiakov alebo juniorov.
KPM ZOBOR NITRA Ocení 10 modelov podľa vlastného výberu.
MK BULLDOG Venujeme 2 ceny - jeden za najzaujímavejší papierový model a druhý za najzaujímavejšiu figúrku.
GORALE GOAT Udelí tri Moravskoslezké orlice.
PROSPEKTOR SHOP Ocení diorámu žiacký model model z kategórie 100 rokov TITANICU
Montážní linka a lakovna: Hetzer http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=58&t=65499 Hotovo: Demag, King Tiger II, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.B, Pz.Befw.38(t) Ausf.G, 15cm s.IG.33 auf Pz.I B, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.E/F-G, Sd.Kfz.251/10C, Flakpanzer 38(t), 7,5 cm horský kanón vz. 15, 3.7 cm, KPUV vz.37 typ M + 3,7 cm PAK 37(t), Tiger I, Hetzer "Pražačka"
Vážený kolegovia modelári niektoré príspevky boli zmazané na žiadosť súčasného vedenia klubu Tatranskí orli. Za pochopenie ďakujeme. Na žiadosti niektorých modelárov sme sa rozhodli rozšíriť počet kategórii viď náš predošlý príspevok, dúfame , že sme vyhoveli čo najširšiemu počtu modelárov. Dostali sme návrh aj na vytvorenie kategórie technika 1:16 a lietadla 1:32. Radi by sme poznali vaše názory ktoré môžete prezentovať tu na fóre alebo emailom na tatranskiorli@centrum.sk
.. tak ja sa vyjadrím ohľadom tých kategórii. Osobne som na súťažiach techniku 1:16 videl zatiaľ len od p. Prekopa, ktorý nosí T-34ky a Half-track. Ale mimo hraníc som na súťaži nebol tento rok žiadnej, a ak máte sľúbenú meddzinárodnú účasť, možno by sa aj takáto kategória naplnila ...
Michal, ďakujeme za príspevok, si jediný, kto napísal na fórum, zvyšok nám poslali maily. Zatiaľ je to tak 50:50 a veľa modelárov sa pýta, či môžu byť aj RC, ktoré sú upravené. Táto kategória by mala relatívne menej prísne hodnotenie, boli by sme radi keby sa tých modelov v mierke 1:16 stretlo čo najviac a vytvorilo tak novú tradíciu. Dokonca budeme radi ak donesiete aj rozrobené modely v tejto mierke. Čo sa týka lietadiel 1:32 tam sa väčšina zhodli, že to bude zaujímavá kategória. Čakáme na vaše ďalšie reakcie a túto tému by sme uzavreli až na konci prázdnin. S pozdravom Tatranskí orli
Cauky , doniesol by som do vystavy figurky warhammer,ale budem potrebovat na to poriadny velky stol. Dufam, ze sa to bude dat z Vasej strany zabezpecit?!