Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Ostatní ‹ Soutěže (Contests) ‹ Rok 2012
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Křivonoska 2012

Přehled soutěží pro rok 2012
Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

Re: Křivonoska 2012

Příspěvekod Petr Tomančák » 10 čer 2012, 19:27

I Krnov přes celou repubiku ščastně doma :-). Pohodová akce, docela hodně modelů a prasátko jako vždy super. Pokecali jsme jako vždycky s príma lidma, nakoupili nějaké modely a zbývá jen poděkovat pořadatelům. Takže ! Díky chlapi.

Petr :wink:
Petr Tomančák

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jirka 29 » 10 čer 2012, 19:38

Díky pořadatelům za skvělý víkend a příležitost k pokecu se stejně postiženými. =D> Paradoxně hned za Pískem při cestě domů vykouklo sluníčko a cesta byla pohodová.
Jirka 29

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Falcon » 10 čer 2012, 20:36

Taky už jsem dorazil zpět do Otrokovic.Skvělý víkend jako vždy i když letos tak nějak upršený,ale s tím člověk nic nenadělá.Setkal jsem se osobně se spoustou lidí které znám třeba jen z modelářských fór,taky něco nakoupil a podíval jsem se jak mládežníci modelaří =D> ap. Velké díky pořadatelům za obětavé organizování tohoto modelářského setkání (díky chlapi [-o< ),a už teď se těším na příští rok.....!!!!

Jarda Berger :wink:
https://www.facebook.com/profile.php?id=100017553608439
Falcon

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vojta Mertl » 10 čer 2012, 21:14

Skvělá akce =D> velký dík pořadatelům! Mládežníci se předvedli, celkem velký počet modelů a na vysoké úrovni! V seniorské soutěži bylo také na co koukat. Kvalita opravdu vysoká ;-I Ikdyž pršelo, tak pokec s kamarády nejen z klubu, ale i setkání s ostatními, prodejci, nedaleko krásný zámek, prostředí kempu i celková atmosféra výborná! Velice pobavila Maďarská skupina, která zaspívala celýho Jóžina z bažin v češtině, to opravdu smekám [-o< Rozhodně to byl příjemný víkend a myslím, že i za ostatní kluky z KPM Mariánské Lázně můžu poděkovat, a určitě se budeme rádi vracet. :)
Vojta Mertl

• Odpovědět s citací

Příspěvekod zbynek.skopan » 11 čer 2012, 15:28

můj pohled

http://www.modelarovo.cz/mistrovstvi-cr ... -9-6-2012/
Osobní stránky (nová adresa)
http://www.zskopan.cz
zbynek.skopan

• Odpovědět s citací

Příspěvekod nunymaster » 11 čer 2012, 15:59

zbynek.skopan píše:můj pohled

http://www.modelarovo.cz/mistrovstvi-cr ... -9-6-2012/

Pěknej příspěvek ... [-o< [-o< [-o< [-o< díky a koukal sem že bodování proběhlo společně ??.. :) :) :) nevím jestli je to nejšťastnější , chápu že asi modelů bylo dost , ale bylo to dvou denní nebo ne ?? . v každém případě podle fotek to mohlo být zajímavé... =D> =D> =D>
"Na počátku bylo slovo boží a pár svařenejch trubek,a to ostatní je sranda kámo"
nunymaster

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Pavel Klouček » 11 čer 2012, 17:12

Hodnocení mistrovství probíhalo v pátek od devíti a pak v sobotu dopoledne. Zda hodnotit společně či odděleně bylo na uvážení každé z komisí. My jsme zvolili asi jako většina tam hodnocení společné, už proto že jsme se krčili pod jednou lampičkou. Nicméně pokud se sejdou tři rozumní lidé (díky Láďo a Dane), tak je to pohodová práce. I tak jsme makali do tří do rána.
Pavel Klouček

• Odpovědět s citací

Příspěvekod nunymaster » 11 čer 2012, 19:35

Pavel Klouček píše:Hodnocení mistrovství probíhalo v pátek od devíti a pak v sobotu dopoledne. Zda hodnotit společně či odděleně bylo na uvážení každé z komisí. My jsme zvolili asi jako většina tam hodnocení společné, už proto že jsme se krčili pod jednou lampičkou. Nicméně pokud se sejdou tři rozumní lidé (díky Láďo a Dane), tak je to pohodová práce. I tak jsme makali do tří do rána.

díky za vysvětlení .. [-o< [-o<
"Na počátku bylo slovo boží a pár svařenejch trubek,a to ostatní je sranda kámo"
nunymaster

• Odpovědět s citací

Příspěvekod 172flogger » 12 čer 2012, 18:34

komisař píše:Škoda jen toho "monzunového deště", který nás vytrvale "obšťastňoval" :( , to byla největší chyba celé akce na které však pořadatelé nemají sebemenší vinu.

To žel nemáš tak úplně pravdu. Ne nadarmo naši předci staletí pozorovali počasí a deště na Medarda se báli. U nás 30km od Křivonosky se pravidelně pořádala na Medarda (nejbližším víkendu) taková open air hudebně sportovní akce a dopadalo to tak, že pršelo a lidi zmokli skoro vždycky. Jenže malý posun o týden dopředu nebo dozadu (to by kolidovalo) to stejně nemusí vyřešit a i v červenci se stává, že proprší. A to už mají v kempu sezonu.

Podle mě by ale měli organizátoři zlepšit propagaci. Na druhém fóru se lidi ptali na prodejce a za týden jim nikdo neodpověděl. To spíš odradí, než pomůže.
Slušný plakát na akci existoval, ale nikdo ho sem nedal, byl jen na stránkách http://www.ipmscze.cz/wp-content/upload ... rtneri.jpg a kdyby sem nedal link Pavel Šenk, nedal by ho sem nikdo. Nemluvě o tom, že by si taková akce zasloužila své vlastní webové stránky. Stačily by jednoduché, ale aby tam byly hlavní informace, fotky prostředí, atmosféry i modelů z minula, popis cesty atd. Náročné by to nebylo a nemuselo by to nic stát, ale neříkejte mi, že by to nepomohlo. Když jsem jel na Křivonosku poprvé, nevěděl jsem předem nic.
1/72. Nic větčejší, nic meňčejší
"Ani to, Horste, nic není. Řeknu ti, že už se těším na krájení hřebíků. Připravil jsem si tady hřebíky, protože jeden, dva, to umí uříznout každý. Ale já uříznu tři! Dámy a pánové, krájím hřebíky, protože mám chuť a náladu. Řeknu vám, krájet hřebíky, to mě pokaždé baví!" - Pepi Rezler
.
[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
172flogger

• Odpovědět s citací

Příspěvekod komisař » 12 čer 2012, 19:06

Jasně floggere "Medardova kápě čtyřicet dní kape" ... :-D

Propagace byla slabá, to je fakt. Hlavní věc je, že MR žáků a kadetů proběhlo korektně a bez pochybení.
Sem tam organizace trošku zaskřípala, ale celkově to byl pohodový výlet.

Reportáž na web MK Apolo Kopřivnice mám napsanou, posílám ji našemu webmasterovi. :)
Petr Koliba - bývalý člen bývalého klubu KPM Apolo Kopřivnice

"Nemo me impune lacessit."
komisař

• Odpovědět s citací

Příspěvekod cpl. Pete » 12 čer 2012, 19:10

Jojo, s tou propagací je to s Křivonoskou slabší. Trochu nechápu, že si chlapi dají tolik práce, aby uspořádali takovou skvělou akci. A přitom nevěnují dostatek úsilí, aby se o tom vědělo všude... I když nevidím do toho, jestli chcou chlapi ponechat Křivonosku akcí komornější.
I tak jim patří velké díky ;-I
Letecké muzeum Libořezy
https://www.leteckemuzeumliborezy.cz/
cpl. Pete

• Odpovědět s citací

Příspěvekod dan.vocu » 13 čer 2012, 14:38

Pavel Klouček píše:Hodnocení mistrovství probíhalo v pátek od devíti a pak v sobotu dopoledne. Zda hodnotit společně či odděleně bylo na uvážení každé z komisí. My jsme zvolili asi jako většina tam hodnocení společné, už proto že jsme se krčili pod jednou lampičkou. Nicméně pokud se sejdou tři rozumní lidé (díky Láďo a Dane), tak je to pohodová práce. I tak jsme makali do tří do rána.

Jj Pavle, díky i tobě. Myslím si, že společné bodování v takových podmínkách bylo opravdu to nejlepší. Všeobecě to dost záleží na složení hodnotící komise. Protože, pokud se sejdou rozhodčí tak, aby si každý stál na svém a zároveň se dokázali domluvit na kompromisu ve společném hodnocení u rozdílných názorů, tak to jde. A to si myslím tady prokázali rozhodčí u všech kategorií. Horší to je, pokud v komisi je někdo výrazně "dominantnější" a ovlivní ostatní. Tam by bezesporu bylo lepší individuální hodnocení se zprůměrováním.
Dan Vocu
KPM Prosek Panthers
[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
dan.vocu

• Odpovědět s citací

Příspěvekod martin němec » 18 čer 2012, 19:31

několik fotek z Křivonosky
http://martinnemec.rajce.idnes.cz/Krivonoska_2012
http://www.kpmmarlazne.estranky.cz/
KPM Mar. Lázně na Facebooku
martin němec

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Falcon » 27 čer 2012, 13:28

Na adrese: http://www.facebook.com/Pavlamodels.cz
je video z letošní i přes sem tam déšť,opravdu povedené Křivonosky.Příští rok určitě zase v červnu,pokud se nic mimořádného nevyvrbí,přijedu.
Jarda Berger (Falcon)
https://www.facebook.com/profile.php?id=100017553608439
Falcon

Předchozí

Odeslat odpověď

Zpět na Rok 2012