Ozvali sa už nejakí predajcovia z Poľska + súkromné osoby. Zoznam bude čoskoro na http://www.kpmcana.sk
Takisto už máme pár záujemcov o ubytovanie a ostatným, ktorí ešte váhajú alebo čakajú na neskôr pripomínam aby si to nenechávali na poslednú chvíľu, pretože vzhľadom na oteplenie môžu byť ubytovacie kapacity pri jazere v Čani dosť rýchlo naplnené Všetci, ktorí by ste chceli v čani aj stráviť noc píšte na email: josemonst@pobox.sk
Chcem poprosiť záujemcov o ubytovanie v Čani z 20. na 21.4. aby mi nahlásili svoj zaujem, hlavne počty do 5.4.2012. V neskoršom termíne mi už majiteľ objektu nie je schopný garantovať dostatočný počet miest. Ahojte! Stano
Do našej súťaže zostáva už iba zopár dní a prípravy sú v plnom prúde. Hotové máme poháre, madaily, odznaky i diplomy (bagety budú čerstvé v deň súťaže). Tých pohárov je 27 (to v prílohe je iba vzorka a motivácia). Tešíme sa na Vašu hojnú účasť a množstvo kvalitných súťažných i výstavných modelov. P.S.: elektronická registrácia beží - snažte sa. Pomôžete nám aj sebe.
To foto sa mi akosi nepodarilo zmenšiť, no my robíme všetko vo veľkom - aj súťaž, aj ceny aj to nepodarené foto S kvalitou súťaže to bude určite oveľa lepšie ako s kvalitou fotky. Stano
A ešte výzva pre pre predajcov - záujem o predaj nahláste prosím tiež do štvrtka 19.4.2012, aby sme vedeli zabezpečiť predajné miesto. Nemám na mysli len firmy, ale hlavne súkromných predajcov. Tí čo to tam poznáte viete, že miesta je relatívne dosť, ale potrebujeme zabazpečiť stoly a stoličky, tak aby ich bolo dostatok. Škola, kde sa bude súťaž konať nám síce vyjde maximálne v ústrety, ale nemôžme do súťažnych a predsajných priestorov nanosiť kopec stolov len pre každý prípad