Visi sunt oculis insipientum mori , illi autem sunt in pace
Honza Kopecký píše:...hodně se mi nelíbilo, s jakou jízlivostí a radostí jsi mi oznamoval, co je podle Tebe špatně, s úsměvěm měsíčku na hnoji. Ale beru to jako Tvou reakci na můj dotaz, jestli Tvé 4 "skvosty" v sedminách musím bodovat opravdu všechny.....
Honza Kopecký píše:.....vůbec mi nejde o pořadí, beru i vysvětlení, že ve třech bodech bylo X modelů, navíc sám vím co jsem kde "ošulil". O tom žádná.
Mě jde o přístup k bodování pana Maiera. Podle mě by takovýhle "rozhodčí" už bodovat neměl.
Pavel Klouček píše:....všem rozhodčím vyšel ten model přibližně stejně (10 až 12 místo).....
Martin Černý 'Černoch' píše:YETTY píše:Pro Miloše: škoda,že tu kalíš vodu.Mohli
jsme to vyřešit na místě a ne to pitvat na foru,aby se toho chytil ,třeba pan Černý ,který na Luži vůbec nebyl,ale má pocit,že by se do toho měl montovat.Myslim si,že rozhodčí udělali maximu což se o
E-dayi říct nedá(taky jsem tam nebyl,ale srovnani jsem si mohl udělat pravě osobně na Luži,kde byli modely z edaye)
Obráceně -jsem rad,že byla takova účast a nabyta konkurence v letadlech jak je možné vidět ve výsledkovce.Díky moc všem za účast
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník