Nezvážili byste vydat naše PFM a MF i v pestřejším kabátě než jen NMF? Držím palce L.
bolter píše:Viete už presnejšie povedať termín, kedy sa bude dať kúpiť nový 72-jkový MiG-21MF od vás? Neboli by aj nejaké fotky výliskov, ak to nie je tajomstvo? Popravde, už sa neviem dočkať....
motas píše:Vy chcete aby som mal na krku rozvod kua tolko krasnych rakiet nebudete robit napriklad aj R-40 ci R-33???
fresco píše:Tie dvadsaťjedničky sú parádne. Chcel by som sa však vrátiť ku zhruba pred jeden a pol rokom Vami sľubovanému MiG-23PD. Už sa tu aj niekto na neho pýtal, otázka však zostala bez odpovede. Ešte s ním uvažujete, alebo záujemcov o tento typ čaká len takmer novostavba z karikatúry vydanej Artmodelom? Tento typ by som chcel mať. Ale taký, čo by sa na skutočný stroj podobal aj zblízka, nielen z niekoľkometrového odstupu.
RV Aircraft píše:motas píše:Vy chcete aby som mal na krku rozvod kua tolko krasnych rakiet nebudete robit napriklad aj R-40 ci R-33???
V další vlně raket je nachystáno, nebo se chystá:
R-24R
R-27 T/ER/EP/EA
R-33
R-37
R-40 R/T/TD
S-25L + O-25
Ch-25 ML/MP/MT
Ch-27 PS
Ch-28
Ch-29 T
Ch-58 E
Ch-59 "Ovod" / Ovod M
Ch-31 P
Ch-35
Tak snad bude z čeho vybírat !?
S pozdravem RV.
motas píše:Zdravim u verzie R bude v kamuflaznych schematoch na vyber aj "CERNA MERY"???Diky za info
uz sa tych modelov neviem dockat
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník