Od moderní letecké techniky jsem se posunul k technice pozemni a zaujaly mne vozidla typu MRAP presněji ruské Kamazy.
Pořídil jsem si tedy hned kombo Kamaz VDV od RPG
Po počatečním nadšení se dostavilo zklamání - neprostá absence jakehokoliv interieru - no co bych za tu cenu chtěl že?
Model jsem odložil na jindy a protože kitník je obsáhlý vytáhl jsem Kamaz Typhoon K od Takomu
A sakra - interier sice je ale nejaký hodně symbolický - přitom poklopů k otevření je tam hromada - no nic necháme na jindy
Další adept k prozkoumání Kamaz VDV od Meng
Fajn interier sice je,nevypadá uplně spatně,ale pořád to je daleko od mých představ a hlavně možností technologii - prostě hodně zjednodušeně naznačeno
Mimochodem uplně stejně na tom je i Zvezda
Tak co s tím? UDĚLĚJ SI SÁM

Pár měsíců kreslení a doladování detailů - skvělá spolupráce s 3D desing studiem a výsledek se dostavil.
Studio modelovalo sedačku ,já k tomu podlahy a další doplnky včetně asi 20 zkušebních tisků.
Nechal jsem i par mych kolegů implementovat interier,tak jsem zvedavý jak to bude vypadat v barvě
Jako velmi pozitivní vnímam že sedačky jsou vhodné pro všechny výše uvedené modely
Jelikož je zájem i o další doplnky tak na nich již pracuji,ve fázi mastru je ovladáni pro střeleckou vež která u RPG taky uplně chybí.