Strašná kokotina , ale moc se mi to líbí! Zašlápnutej a napůl utopenej Šermík je bezva nápad! Ještě by to chtělo nějaké paňáčky... Moc hezký, pobavilo a potěcha pro oko.
"You don't have to apologize for the dress code when you are dressed in honor and courage." HM King Charles III. Volodymyru Zelenskému 2.3.2025
Abych nezakládal zbytečně nový chlívek se čtyřnohým tankem, dám tento sem. Jelikož mám už 3 týdny nechodící sádru a ještě nebudu chodit nějaký ten pátek, tak nevím roupama co dělat. Rozvrtal jsem tedy 2 stavebnice. Jedna je čtyřnohý tank od Modelcollectu a druhá IS-7 od Trumpeteru. podvozek jsem mírně upravil. Na korbě přidal představný pancíř a sudy s palivem, na pancířích nohou je malinko upravený tvar a naznačené dodatečné pancéřování + poškození. Úpravou prošla také věž. Zvedl jsem ji o 3 mm, na vršek namontoval radar a vyrobil plachtu kryjící přechod štít kanonu/věž. počítám opět s malým kouskem terénu a nějakými figurkami. Základní idea je taková, že sověti při velké ofenzívě ukořistili velké množství německých čtyřnohých podvozků bez věží a tyto dovybavili věžemi z IS-7. Takže stroj bude s hvězdami.