Vše bylo víceméně ok,nejhorsi bylo napasovat přední rám s okny a samotné okna do dveří+celkově je tam spousty chyb oproti originálu,ale to jsem spíše neřešil
Rámování sedaček by mělo být černé, a "polstry" pak černá vcelku lesklá koženka..., nárazník taky černý. Nebudeš dělat hledáček, rampu s majákem...?
- Musíme si pomáhat. Informace, které potřebujeme, tu vždycky někde jsou. Jen ten, kdo na nich "sedí", nesmí být moula, který si myslí, že jsou jen jeho.
- Modeláři neodpouštějí ani tu nejmenší chybu - zvláště ne tu na svém modelu. Řežme raději do modelů, neřešme modeláře.
- Modely nejsou tak levné, abych je stavěl jen z krabičky a nechával všechny jejich chyby bez povšimnutí...
Vsechno vim,ale...z interieru je stejne videt prd proto jsem zvolil zakladni barvy bez dalsich uprav,po polozeni strechy tam je videt uplne minimum.O cernem sasku samozrejme vim,auto mam nastudovane do sroubku,ale z duvodu oka me lahodicimu jsem zvolil nato black jako zaklad.Ona vec dalsi,fotka z mobilu to vse hodne zkresli a odstiny jsou uplne jinde,ale dekuji za postrehy majak budu resit prez mmk,ale to bohuzel do brna nestiham